Închide meniul

Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 23:58

Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool

Atletico - Barcelona

Atletico - Barcelona / Profimedia

Atletico – Barcelona a fost 0-3. Barca a umilit-o pe Atletico în derby-ul de duminică. Manchester United – Liverpool s-a terminat 4-3! Old Trafford a fost pregătit pentru un nou episod din cea mai mare rivalitate a fotbalului englez. Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup, după un meci nebun, cu 7 goluri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Metropolitano, Atletico Madrid a suferit o înfrângere drastică împotriva Barcelonei.

Atletico – Barcelona 0-3

Fluier final! Atletico, învinsă de Barcelona cu 3-0

Min. 65: Atletico – Barcelona 0-3! Lopez a înscris din pasa lui Lewandowski.

Min. 47: Atletico – Barcelona 0-2! Lewandowski a majorat diferența catalanilor.

Reclamă

Min. 38: Atletico – Barcelona 0-1! Joao Felix a dat lovitura!

Min. 1: A început meciul

Manchester United – Liverpool 4-3

Min. 120: Manchester United – Liverpool 4-3! Diallo a dat lovitura în finalul prelungirilor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 113: Mancheser United – Liverpool 3-3! Continuă nebunia în FA Cup! Marcus Rashford a interceptat mingea lui McTominay și l-a învins pe Alisson.

Min. 106: A început a doua repriză de prelungiri.

Finalul primei reprize de prelungiri!

Min. 105: Manchester United-  Liverpool 2-3! Mingea trimisă de Elliott a fost deviată în plasă!

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri.

Finalul timpului regulamentar! Urmează 2 reprize de prelungiri.

Min. 87: Manchester United – Liverpool 2-2! Anthony a dat lovitura cu un șut din întoarcere, din interiorul careului.

Reclamă

Min. 45+1: Manchester United – Liverpool 1-2! Salah a profitat de o respingere nefericită a lui Onana și a trimis mingea în plasă!

Min. 44: Manchester United – Liverpool 1-1! Mac Allister a înscris după o fază fabuloasă! Balonul șutat din careu a fost deviat în plasă.

Min. 10: Manchester United – Liverpool 1-0! McTominay a înscris, după ce a lovit un balon respins în fața porții! Garnacho a șutat inițial, dar mingea a ajuns la mijlocașul scoțian, care a împins mingea în plasă!

Min. 1: A început meciul!

Manchester United: Onana, Wan-Bissaka, Varane, Lindelof, Dalot, McTominay, Mainoo, Garnacho, Bruno Fernandes, Rashford, Hojlund

Rezerve: Amrabat, Maguire, Mount, Eriksen, Diallo, Antony, Heaton, Kambwala, Forson.

Liverpool: Kelleher, Gomez, Quansah, Van Dijk, Robertson, Mac Allister, Endo, Szoboszlai, Salah, Nunez, Diaz

Rezerve: Adrian, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Gravenberch, Clark, McConnell, Danns, Bradley.

Manchester United a ajuns în sferturile Cupei Angliei după ce a trecut de Nottingham Forest în optimi, scor 1-0. De cealaltă parte, echipa lui Jurgen Klopp a învins-o pe Southampton, scor 3-0.

United nu a mai jucat de sâmbăta trecută, când a învins-o pe Everton în Premier League, scor 2-0. Etapa trecută, Liverpool a remizat pe teren propriu cu Manchester City, dar a jucat şi la mijlocul săptămânii returul cu Sparta Praga, acolo unde a defilat şi s-a impus cu 6-1.

Tot duminică are loc şi derby-ul dintre Atletico Madrid şi Barcelona. Catalanii au şansa de a urca pe locul al doilea în cazul unui succes, în timp ce Atletico Madrid poate urca pe locul 4, peste Bilbao, în lupta sa pentru locurile de UEFA Champions League.

Ambele echipe s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei la mijlocul acestei săptămâni, după confruntări cu echipe din Italia. Barcelona a trecut de Napoli, în timp ce Atletico Madrid a obţinut calificarea la loviturile de departajare cu Inter.

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City

Jurgen Klopp a transmis un mesaj dur, după ce lui Liverpool i-a fost refuzat un penalty cu Manchester City. Managerul „cormoranilor” a transmis că faultul a fost clar, pentru toată lumea, mai puţin pentru arbitrul Oliver. Germanul a transmis că Jeremy Doku trebuia să vadă şi cartonaşul galben, după ce l-a faultat pe Alexis Mac Allister.

„Această situaţie în toate poziţiile terenului este fault. Este 100% fault şi 100% cartonaş galben. Pentru că a lovit mingea, dar poate lovi mingea doar pentru că piciorul său este acolo. Dacă mingea nu era acolo, îl omora.

Este penalty pentru toată lumea de pe planetă, este penalty! Dacă credeţi că nu este, poate că nu sunteţi persoane de fotbal.

Astăzi am arătat că suntem gata să luptăm (n.r. pentru titlu), atât timp cât va exista cursa”, a declarat Jurgen Klopp, conform dailymail.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și