Închide meniul

Marcelo a dezvăluit strategia lui Real Madrid împotriva lui Lionel Messi: „Devenea din ce în cea mai greu de manevrat”

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 19:46

Reclamă
Marcelo a dezvăluit strategia lui Real Madrid împotriva lui Lionel Messi: „Devenea din ce în cea mai greu de manevrat

Marcelo a dezvăluit strategia lui Real Madrid împotriva lui Lionel Messi

Marcelo şi Lionel Messi, în Real Madrid - Barcelona / Profimedia

Marcelo a dezvăluit strategia lui Real Madrid împotriva lui Lionel Messi. Fostul fundaş al madrilenilor a vorbit despre meciurile în care îl avea ca adversar pe starul argentinian, care evoluează în prezent la Inter Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Real Madrid nu aveau voie să vorbească cu Lionel Messi în timpul meciurilor, iar Marcelo a dezvăluit motivul.

Marcelo a dezvăluit strategia lui Real Madrid împotriva lui Lionel Messi

Lionel Messi s-a confruntat peste 15 ani cu Real Madrid, argentinianul fiind de fiecare dată principalul adversar care trebuia oprit de către madrileni. Din acest motiv, jucătorii lui Real nu vorbeau cu argentinianul în timpul partidei pentru a nu îl provoca sau supăra. În caz contrat, Messi ar fi fost şi mai motivat, iar jucătorii lui Real ar fi avut o misiune şi mai dificilă în încercarea de a îl opri:

„Messi nu vorbea în timpul jocurilor și eu încercam să nu vorbesc cu el pentru că era tăcut. Am spus mereu că ar trebui să-l lăsăm în pace, pentru că dacă ne-am hotărî să îl provocăm, l-am enerva, iar dacă se supăra, devenea din ce în ce mai greu de manevrat”, a declarat Marcelo, potrivit sport.es.

Lionel Messi a jucat în 47 de meciuri împotriva celor de la Real Madrid, reuşind să înscrie împotriva acestora 26 de goluri şi să ofere 14 pase de gol.

Reclamă

Ultima oară, Lionel Messi a înfruntat-o pe Real Madrid în optimile UEFA Champions League din 2022, atunci când evolua la PSG. Atunci, argentinianul nu a reuşit să marcheze împotriva madrilenilor, care au reuşit să obţină calificarea şi să cucerească trofeul la finalul sezonului.

Lionel Messi a făcut un anunţ important despre viitorul său

Chiar dacă au apărut zvonuri că Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona, atacantul în vârstă de 36 de ani a ţinut să îi liniştească pe fanii lui Inter Miami. Asigură că nu va pleca nici în sezonul viitor din MLS. Declaraţiile lui nu mai lasă loc de interpretări.

„Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor din Miami pentru tratamentul pe care l-am primit în aceste luni… atât eu, cât şi familia mea. M-aţi făcut să mă simt ca acasă. Este un oraş în care mă simt foarte bine, aşa că vă mulţumesc foarte mult!

Reclamă 4 / 0/3

Suntem împreună de foarte puţin timp, dar deja am câştigat un trofeu. Este ceva important pentru ceea ce urmează anul viitor, ne dă posibilitatea de a juca în turnee importante. Anul viitor va fi mult mai bun, vom continua să ne bucurăm, vom continua să câştigăm titluri şi sper că ne veţi fi alături aşa cum aţi făcut-o în aceste luni. Este grozav să vă avem în preajmă„, a declarat Lionel Messi, potrivit ole.com.ar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și