Închide meniul

Marius Şumudică a obţinut o victorie uriaşă la FIFA! Va primi o sumă impresionantă de la o fostă echipă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2023, 23:21 / Actualizat: 5 iulie 2023, 1:55

Reclamă
Marius Şumudică a obţinut o victorie uriaşă la FIFA! Va primi o sumă impresionantă de la o fostă echipă

Marius Şumudică a obţinut o victorie uriaşă la FIFA

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică a dat marea lovitură şi a obţinut o victorie uriaşă la FIFA! Antrenorul în vârstă de 52 de ani a câştigat procesul cu turcii de la Yeni Malatyaspor şi are motive de bucurie. În conturile lui va fi virată o sumă importantă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a fost dat afară de Yeni Malatyaspor în luna februarie a anului trecut. Turcii i-au reziliat unilateral contractul şi au fost daţi în judecată. Verdictul primit de la forul internaţional e pe placul tehnicianului.

Marius Şumudică a obţinut o victorie uriaşă la FIFA

Potrivit gsp.ro, FIFA a decis că şefii lui Malatyaspor l-au demis fără a avea un scop întemeiat. Acum, sunt buni de plată. Trebuie să îi achite lui Şumudică, în total, 279.500 de euro.

Din această sumă, 149.500 euro reprezintă salarii restante din perioada noiembrie 2021 – februarie 2021. 46.000 de euro pe lună era remuneraţia lunară a lui Şumudică, trecută în contract. Antrenorul român urmează să primească alţi 130.000 de euro drept despăgubire pentru faptul că i-a fost „ruptă” înţelegerea.

Şi secunzii lui Marius Şumudică vor fi plătiţi pentru că au fost daţi afară, pe nedrept. Gabriel Mărgărit şi Cristian Petre vor încasa 28.570 de euro, respectiv 18.570 de euro, anunţă sursa citată anterior. Fiecare va mai încasa alţi 10.000 de euro drept despăgubiri. Rămâne de văzut dacă Malatyaspor va mai achita aceste sume. În prezent, clubul a ajuns în liga a 3-a.

Reclamă

Trei luni şi trei săptămâni a rezistat Şumudică pe banca celor de la Malatyaspor. Dintr-un total de 16 meciuri a înregistrat 3 victorii, 3 remize şi 10 înfrângeri!

„Ce faci dacă primeşti un telefon de la Palat?!” Marius Şumudică a răspuns imediat

Marius Şumudică a răspuns imediat în momentul în care ce ar face în momentul în care ar primi un telefon de la Gigi Becali. Liber de contract, Şumudică a spus că nu se pune problema să revină în Liga 1 şi va aştepta o ofertă din străinătate.

Marius Şumudică a făcut o dezvăluire şi despre actualul antrenor de la FCSB, Elias Charalambous. Şumudică a dezvăluit că a fost coleg de camera cu acesta la Omonia Nicosia.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să fac la Palat? Deocamdată nu se pune problema să merg la FCSB. Charalambous a fost colegul meu de cameră la Omonia. Deocamdată mă gândesc să plec în străinătate. Aştept 2-3 luni. Dar şi în România poate fi o variantă”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Sumudică a vorbit şi despre situaţia sa după ce a plecat de la Al Raed. Antrenorul român mai avea contract un an de zile şi a mers la FIFA pentru a-şi recupera banii. Poate câştiga un nou proces!

Au încercat să facă o negociere, am refuzat și cazul este la FIFA. Trebuie să-mi plătească despăgubiri. Au vrut să plătească… Negocieri. Nu am fost de acord. Nu au vrut să plătească tot.

S-a încheiat, de două zile sunt antrenor liber. Cazul a fost transmis către FIFA. Există o problemă. Au rămas trei cluburi la care nu au fost alegeri, vor avea loc în următoarea perioadă. Mai sunt două sau trei care nu și-au numit președintele. Ei vor să aducă nume foarte mari.

Am stat de vorbă, am înțeles că vor să elimine mulți dintre actualii angajați și să aducă alții. Erau doar doi sau trei antrenori care aveau contracte pe perioade mai mari de un an. Eu aveam doi ani, având un sezon bun la Shabab”, a mai spus Marius Şumudică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și