Închide meniul

Marius Şumudică a pronunţat numele singurului jucător român pe care îl mai doreşte la Gaziantep

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2023, 10:23

Reclamă
Marius Şumudică a pronunţat numele singurului jucător român pe care îl mai doreşte la Gaziantep

Marius Şumudică a pronunţat numele singurului jucător român pe care îl mai doreşte la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui interviu oferit pe aeroport / AS.ro

Marius Şumudică a pronunţat numele singurului jucător român pe care încearcă să îl aducă la noua sa echipă, Gaziantep. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a preluat-o pe ultima clasată din Turcia şi încearcă să o salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şumi” a transferat deja un jucător român. L-a convins pe Florin Niţă să semneze cu Gaziantep şi şi-a rezolvat astfel problemele dintre buturi. Al doilea transfer oficializat a fost cel al lui Junior Morais. Fundaşul stânga al Rapidului ajunsese rezervă în mandatul lui Cristiano Bergodi şi a acceptat propunerea de a colabora din nou cu Şumudică. Au făcut-o şi la titlul câştigat de Astra, în 2016.

Marius Şumudică a pronunţat numele singurului jucător pe care îl mai doreşte la Gaziantep

Şumudică mai are un post „cheie” pe care vrea să îl acopere. Este vorba de cel de atacant. Antrenorul român a infirmat zvonurile că îl vrea pe Andrea Compagno şi a recunoscut cine este fotbalistul pe care şi-l doreşte.

Singurul jucător pe care mi-l doresc în acest moment este Denis Drăguș„, a anunţat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Denis Drăguş a fost şi pe lista Rapidului, dar conducătorii clubului din Giuleşti nu s-au înţeles la bani cu atacantul de 24 de ani. Drăguş joacă la Standard Liege şi chiar a reuşit să „spargă gheaţa” şi să înscrie primul său gol după o lungă pauză.

Reclamă
Reclamă 4

Drăguş a marcat, luna trecută, în meciul Charleroi – Standard Liege, scor 1-1. Nu mai înscrisese, pentru echipa de club, din octombrie 2022. Împrumutat pe finalul sezonului trecut la Genoa, atacantul român a jucat numai 64 de minute şi nu şi-a trecut în cont vreun gol.

Denis Drăguş are o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro. Belgienii de la Standar Liege l-au cumpărat în 2019 de la echipa lui Hagi şi au plătit 1.8 milioane de euro.

Fanii lui Gaziantep au răbufnit după transferurile lui Niţă şi Junior Morais: „Nu poate exista o explicaţie logică”

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais. Suporterii formaţiei turce au criticat transferul fostului fundaş al Rapidului.

Reclamă

Şumudică i-a luat cu el în Turcia pe Junior Morais, cu care a colaborat la Astra şi Gaziantep, şi Florin Niţă.

”Junior Morais are 37 de ani. Portarul Niță are 36 de ani. Să fim serioși, pentru un portar, vârsta nu este atât de importantă, dar pentru transferul lui Morais nu poate exista o explicație logică”, au scris fanii lui Gaziantep pe Twitter.

Marius Şumudică a revenit pe banca lui Gaziantep, echipă pe care a mai pregătit-o în perioada 2019-2021.

Nu mi-a fost ușor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraș.

Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, orașul a devenit sensibil la această glumă. Mi-am cerut scuze tuturor. Dar era prea tarziu. De atunci, atât eu cât și orașul am pierdut.

Îmi cer scuze tuturor din nou. Este un mare risc pentru mine să vin aici chiar acum. Cu toate acestea, nu am fost niciodată un antrenor care a retrogradat în carieră.

Cred că voi avea succes și cu această echipă. Avem aici o poveste neterminată, sper să o umplem din nou de succes”, a declarat Marius Șumudică, după ce a semnat cu Gaziantep, pentru site-ul oficial al clubului.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și