Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Şumudică, în stare de şoc când a aflat că fostul său portar a murit sub dărâmături: „Un dezastru inimaginabil, durerea e foarte mare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 19:18

Marius Şumudică, în stare de şoc când a aflat că fostul său portar a murit sub dărâmături: „Un dezastru inimaginabil, durerea e foarte mare!

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită

Marius Şumudică / Hepta

  • Ahmet Eyup Turkaslan a murit după cutremurul din Turcia
  • Marius Şumudică, reacţie răvăşitoare

Marius Şumudică este în stare de şoc după cutremurele care au îndoliat Turcia. Vestea morţii fostului său portar de la Yeni Malatyaspor l-a lovit din plin şi pe antrenorul român. Ahmet Eyup Turkaslan are 28 de ani şi a murit sub dărâmături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmet Eyup Turkaslan fusese transferat de Malatyaspor în vara lui 2021 şi a fost antrenat de Marius Şumudică. Cu ochii în lacrimi, actualul tehnician al lui Al-Raed şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a exprima prin ce trece.

Marius Şumudică, în stare de şoc când a aflat că Ahmet Eyup Turkaslan a murit

Nu există cuvinte… un băiat extraordinar. Culmea, un băiat care era din Gaziantep. Unde eu antrenasem. Îl întâlnesc la Malatyaspor şi ultimele clipe din viaţă le are la Malatya. Este incredibil ce se poate întâmpla. Cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu să-l odihnească. Dar e ceva… e un dezastru inimaginabil. Nu pot să-mi explic, nu-mi găsesc cuvintele şi durerea este foarte mare. Mai ales că mi-l aduc aminte foarte bine. Îl puneam să îmi aducă baclava de la Gaziantep.

Reclamă

Durere mare, atât în sufletul meu, cât şi al staff-ului. Eu în staff am şi un antrenor secund turc. Suntem şocaţi de tot ceea ce s-a întâmplat şi urmărim, ne uităm pe laptopuri pe canalele din Turcia şi suntem şocaţi. Revedem locuri pe unde noi ne plimbam, pe unde noi mergeam şi străzile sunt crăpate. Sunt clădiri căzute. Chiar locurile pe unde noi ne plimbam.

Dumnezeu m-a avut în pază, a avut grijă de mine şi iată că m-a ferit şi nu am fost în aceste momente acolo. Poate avea loc o tragedie. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi condoleanţe familiei„, a declarat Marius Şumudică pentru AntenaSport.

Reclamă

Şi Mircea Lucescu a avut o reacţie când a primit vestea că Ahmet Eyup Turkaslan a decedat. Descrie drept o nenorocire ceea ce s-a întâmplat în Turcia.

E greu de comentat o astfel de situație. Eu eram în Antalya… Am simțit puțin noaptea cutremurul, dar abia dimineață am aflat ce s-a întâmplat și altceva nu mai știu. Și la Malatya s-a întâmplat? Am crezut că numai în Gaziantep. E trist, tragic din toate punctele de vedere! E o nenorocire!”, a declarat Mircea Lucescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

„Ne pare rău de pierderea suferită. Portarul nostru, Ahmet Eyup Turkaslan, şi-a pierdut viaţa sub dărâmături, după cutremurul din Turcia. Să se odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată, persoană dragă”, a fost comunicatul oficial al lui Yeni Malatyaspor.

Reclamă 4 / 0/3

Bilanţul deceselor din Turcia şi Siria a ajuns la 5.200 de persoane

Sunt peste 5.200 de morţi, mii de răniţi, în timp ce un număr necunoscut de persoane au rămas blocate sub dărâmături, după ce mii de clădiri s-au prăbuşit în Turcia şi Siria, în urma celui mai puternic seism care s-a înregistrat, luni, în regiune după mai bine de un secol. Operaţiunile de salvare se desfăşoară contracronometru, mai ales că şi vremea pune probleme şi reduce şansele de supravieţuire ale celor prinşi sub ruine, anunţă news.ro.

Numărul deceselor confirmate atât în Turcia, cât şi în Siria se ridică acum la 5.261, dar cifrele continuă să crească, potrivit Reuters.

Bilanţul morţilor din nord-vestul Siriei, controlat de rebeli, a fost ridicat la 900 de morţi, în timp ce în partea controlată de guvern s-au înregiastrat 812 decese. Ankara a anunţat că numărul morţilor din Turcia a crescut la 3.549 de persoane.

Trei cetăţeni britanici sunt daţi dispăruţi în urma cutremurului care a lovit sud-estul Turciei, în apropiere de graniţa cu Siria, a anunţat marţi ministrul britanic de externe. „Evaluăm că probabilitatea unor victime britanice pe scară largă rămâne scăzută”, a declarat James Cleverly.

Peste 8.000 de persoane au fost scoase până acum dintre dărâmături în Turcia, a declarat vicepreşedintele turc, Fuat Oktay. Aproximativ 380.000 de persoane s-au refugiat în adăposturi guvernamentale sau în hoteluri, iar altele s-au înghesuit în centre comerciale, stadioane, moschei şi centre comunitare. Turcia intenţionează să deschidă hoteluri în centrul turistic Antalya, din vestul ţării, pentru a găzdui temporar persoanele afectate de cutremure, a anunţat preşedintele Erdogan.

Agenţia de gestionare a dezastrelor din Turcia a declarat că a primit 11.342 de rapoarte privind clădiri prăbuşite, dintre care 5.775 au fost confirmate. Ministrul turc de interne Suleyman Soylu a declarat marţi că numai în Kahramanmaras există 941 de clădiri prăbuşite total. Soylu a precizat că acest bilanţ nu include clădirile avariate, ci numai clădirile care s-au prăbuşit total în oraş.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!