Închide meniul

Marius Șumudică, start perfect în 2023! Încă o victorie obținută de Al Raed în Arabia Saudită

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 17:19

Marius Șumudică, start perfect în 2023! Încă o victorie obținută de Al Raed în Arabia Saudită

Marius Șumudică, start perfect în 2023

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Șumudică a avut parte de un start perfect în 2023. Echipa sa, Al Raed, a obținut, joi, prima victorie din acest an, în campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Raed a câștigat cu 2-1 în deplasare la Damac, fosta echipă a lui Constantin Budescu. La formația lui Șumudică a fost titular Silviu Lung Jr, însă a lipsit Alexandru Mitriță.

Marius Șumudică, start perfect în 2023

Al Raed a marcat ambele goluri în primele 20 de minute, prin El Berkaoui (‘7) și Tavares (’19). Reușita celor de la Damac a fost semnată de Chafai, cu 10 minute înainte de final. Gazdele au avut un penalty ratat în prima repriză, prin Soudani.

Echipa lui Marius Șumudică a ajuns la două victorii în ultimele trei etape în Arabia Saudită și a urcat pe locul 10, cu 15 puncte.

Reclamă

Următorul meci al celor de la Al Raed va avea loc pe 10 ianuarie, cu Al Hilal.

Marius Şumudică, pregătit de duelul cu Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită

Marius Şumudică e pregătit de duelul cu Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită. Portughezul a semnat un contract colosal cu Al-Nassr, unde va câştiga 200 de milioane de euro pe an. Partida dintre Şumudică şi Ronaldo va avea loc pe 27 aprilie, în etapa a 24-a.

„E clar că va creşte valoarea campionatului, va fi mult mai vizionat. Toată lumea creşte, antrenori, jucători. Este unul dintre cei mai mari fotbalişti care au existat. Contează enorm. Din câte ştiu, au ajuns la un consens să vină şi Sergio Ramos şi Busquets.

Reclamă 4 / 0/3

Înseamnă mult pentru liga asta, mai ales că de la anul pot folosi 8 străini în primul 11. Va creşte valoarea campionatului. Sunt bucuros că sunt antrenor aici şi că rezist aici de şase luni. Nu e uşor. Se schimbă des antrenori pe bandă rulantă.

Silviu nu are de ce să se sperie de Ronaldo. Silviu a întâlnit în Turcia jucători foarte buni. Ne-am calificat cu West Ham, care avea atacanţi foarte buni. A ajuns la o maturitate. Viaţa îţi dă şansa să joci împotriva lui Ronaldo, trebuie să te bucuri pentru asta”, a spus Şumudică pentru Antena Sport.

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și se va îmbogăți în Arabia Saudită. Starul portughez va primi 200 de milioane de euro, pe sezon, până în 2025! A devenit astfel cel mai bine plătit jucător din lume.

Ronaldo și Messi s-ar putea revedea mai repede decât se credea. PSG are programat un amical de milioane cu o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al-Hilal și Al-Nassr.

La Riad, acolo unde se va juca partida amicală, și-ar putea face apariția și Lionel Messi. Starul lui PSG a intrat în vacanță după ce a câștigat Cupa Mondială, dar este pe punctul de a reveni la antrenamente.

Recomandări
  • Marius Șumudică, pe val la Al Raed
  • Românul a câștigat primul meci din 2023

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și