Închide meniul

„E singurul jucător român care poate juca un un nivel foarte bun!” Cuvinte mari la adresa lui Valentin Mihăilă, după transferul stelar la Atalanta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 19:29

„E singurul jucător român care poate juca un un nivel foarte bun! Cuvinte mari la adresa lui Valentin Mihăilă, după transferul stelar la Atalanta

Valentin Mihăilă, în tricoul echipei naţionale

Hepta

Valentin Mihăilă a prins transferul carierei în această iarnă. A plecat din Serie B, de la Parma, în Serie A la Atalanta, echipă ce este calificată în 16-imile de finală ale UEFA Europa League. Ilie Dumitrescu crede că Mihăilă se poate impune la Atalanta, una dintre cele mai bune echipe din Italia în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte mari la adresa lui Valentin Mihăilă, după transferul stelar de la Atalanta

Am spus de când a debutat la sub 21 și nu se impunea la Craiova. Era și Baiaram, era și Ivan, și el, era concurență mare acolo, pe stânga. Am zis că e jucător rar, este singurul jucător care are o calitate extraordinară. Viteză foarte bună, plecare de pe loc și scoate foarte ușor adversarul din joc. Este singurul jucător român care poate juca la un nivel foarte bun. Și s-a dovedit prin transferul la Atalanta”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Cuvinte uriaşe la adresa lui Valentin Mihăilă! Este considerat transferul perfect pentru Atalanta

Mutarea lui Valentin Mihăilă de la Parma la Atalanta i-a entuziasmat pe fanii echipei din Bergamo, dar şi pe jurnalişti. Aceştia spun că trecerea românului la Atalanta este una perfectă şi că acesta se va integra foarte uşor în echipă. Valentin Mihăilă a lăsat-o pe Parma pentru a se bate la titlu în Serie A. Internaţionalul român a fost împrumutat de Atalanta până la finalul sezonului şi ar putea fi achiziţionat dacă dă satisfacţie în tricoul echipei lui Gasperini.

Ziariştii din Bergamo sunt convinşi că Valentin Mihăilă se va impuneLa bază este extremă stânga (începe în tușă și apoi intră în centru prin driblingurile sale, iar dacă Boga este regele slalomurilor, el este prințul lor), dar poate să joace și extremă dreapta sau mijlocaș stânga, mijlocaș ofensiv, în spatele atacantului sau chiar atacant central. Preferă să joace în banda stângă pentru a duce mingea pe piciorul lui de șut, cel drept.

Capabil în duelurile unu la unu, duce mingea pe piciorul preferat, cu care marchează goluri sau oferă assist-uri. Experiența lui Mihăilă poate fi folositoare, deoarece în ciuda carierei la început a jucat deja de trei ori în preliminariile Europa League în tricoul Universității Craiova, contra lui RB Leipzig, Lokomotiv Moscova și AEK Atena. Anul trecut, în iunie, a suferit o intervenție pentru a-și rezolva problemele de la zona inghinală. Două curiozități: în cariera lui a executat și a transformat 3 penalty-uri și mereu alege să joace cu numărul 28 (dar la Atalanta e luat deja de Demiral). Modest și dedicat muncii, nu prea îi place lumina reflectoarelor. Pe Instagram are un profil privat, cu ‘doar’ 29.000 de urmăritori”, spun cei de la cotidianul local Corriere Bergamo.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și