Închide meniul

Milan – Inter | Ciprian Tătăruşanu, meci de coşmar în Supercupa Italiei. A luat două goluri în doar 21 de minute

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 ianuarie 2023, 21:37

Milan – Inter | Ciprian Tătăruşanu, meci de coşmar în Supercupa Italiei. A luat două goluri în doar 21 de minute

Ciprian Tătăruşanu, meci de coşmar

Profimedia

Ciprian Tătăruşanu, meci de coşmar în Supercupa Italiei. A luat două goluri în doar 21 de minute. Campioana Italiei a fost făcută şah-mat în doar 21 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Tătăruşanu titular, Milan a avut un start dezastruos de meci în Supercupa Italiei, în partida cu Inter. A încasat două goluri în primele 21 de minute.

Ciprian Tătăruşanu, meci de coşmar în Supercupa Italiei

Dimarco şi Edi Dzeko au marcat de două ori în startul partidei. Tătăruşanu nu a avut ce să facă la niciunul dintre golurile primite de campioana Italiei.

Video AICI cu golul marcat de Dimarco

Video AICI cu golul marcat de Dzeko

Reclamă

Gianluigi Buffon îl poate înlocui pe Ciprian Tătăruşanu la AC Milan

Gianluigi Buffon îl poate înlocui pe Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Stefano Pioli, antrenorul campioanei Italiei, a declarat că mutarea ar fi una de senzaţie pentru clubul milanez.

Ciprian Tătăruşanu a intrat în ultimele şase luni de contract la AC Milan, iar oficialii au decis să nu-i mai prelungească înţelegerea. Portarul român a devenit titular la formaţia milaneză, după accidentarea titularului Mike Maignan.

AC Milan este în căutarea unui portar, până la revenirea lui Mike Maignan. Oficialii „diavolilor” s-au orientat către Gianluigi Buffon, goalkeeper-ul ajuns la 44 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, a fost întrebat la ultima conferinţă de presă despre posibilul transfer al lui Gianluigi Buffon. Tehnicianul a dat de înţeles că nu ar spune pas unei mutări a portarului, însă este concentrat pe actualii jucători ai „diavolilor”.

„Buffon, la Milan? Ar fi o bombă. Noi începem să ne recuperăm jucătorii accidentați. Vom fi o echipă completă când toți vor fi recuperați”, a declarat Stefano Pioli, la conferinţa de presă.

Gianluigi Buffon, legenda lui Juventus, evoluează în prezent la Parma. La formaţia din Serie B, italianul este coechipier cu internaţionalii români Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Portarul a bifat cinci partide pentru echipa sa, în actualul sezon.

Pe de altă parte, Ciprian Tătăruşanu a fost făcut praf de fanii lui AC Milan încă de la pauza meciului cu Lecce. Rossonerii au avut o evoluţie modestă în primele 45 de minute ale partidei din etapa a 18-a din Serie A. Ultraşii lui AC Milan nu au mai rezistat şi au răbufnit pe reţelele sociale. Veteranul de 36 de ani dintre buturi a fost principalul vizat.

Tătăruşaunu nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente. E de nevăzut! Doamne fereşte. Este inacceptabil să ai un portar care îşi trage mâinile în loc să intervină„, a comentat un internaut.

Pentru mine, Tătăruşanu este de vină. Portarul trebuie să aibă idei şi să conducă apărare. Nu face nimic, la naiba! Abia intervine când arunci în el„, a scris un alt fan al lui AC Milan.

Tătăruşanu să plece!„, a fost un alt comentariu apărut pe Twitter.

Reclamă
Recomandări
  • Ciprian Tătăruşanu, meci de coşmar în Supercupa Italiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și