Închide meniul

Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României: „Cui îi place să nu joace?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2023, 9:27

Reclamă
Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României: „Cui îi place să nu joace?

Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României. Ciprian Marica e de părere că cei de la Rangers se vor baza pe internaţionalul român în continuare, în contextul în care scoţienii i-au prelungit contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Ianis Hagi ar putea ajunge sub formă de împrumut la Farul. Ciprian Marica nu crede că Rangers îl va lăsa să plece.

Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României

Mă îndoiesc că cei de la Rangers, prelungindu-i contractul, nu se bazează pe el. Totodată, știm ce importanță are antrenorul, el venind la echipă cu Gerrard. Ai nevoie să te simți susținut, antrenorul are un foarte mare aport. Să îți spună un jucător că e nemulțumit că nu joacă, mi se pare ceva normal și corect. Cui îi place să nu joace? Cine nu își dorește să joace? 

E foarte delicată povestea asta a antrenorilor, când nu mai e antrenorul care te-a adus la echipă. El, lipsind atât de mult timp, sigur că lucrul ăsta contează. Nu știu detalii din vestiar, dar pentru mine faptul că i-au prelungit contractul a fost un mesaj că îl susțin și că au încredere în el”, a spus Ciprian Marica conform sport.ro.

Ce a declarat Ianis Hagi, după meciul din Cupa Ligii Scoţiei

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

Reclamă

„Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și