Închide meniul

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă! Fostul selecţioner a semnat cu Al Bataeh

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 17:10

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă! Fostul selecţioner a semnat cu Al Bataeh

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă, Al Bataeh

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua sa echipă/ Twitter

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă, Al Bataeh! Antrenorul român de 42 de ani a semnat cu formaţia din Emiratele Arabe Unite. Fostul selecţioner nu a stat prea mult timp pe „bară”, după ce a fost demis săptămâna trecută de Al Tai, trupă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost demis de oficialii celor de la Al Tai, imediat după înfrângerea suferită în faţa trupei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă, Al Bataeh

Oficialii celor de la Al Bataeh au anunţat, pe conturile oficiale de socializare, că Mirel Rădoi este noul antrenor al echipei saudite: „Bun venit, Mirel Rădoi!”, se arată în mesajul postat pe Twitter de cei de la Al Bataeh.

Al Bataeh, echipa care a fost preluată de Mirel Rădoi, a încheiat sezonul pe locul 12 în prima ligă din Arabia Saudită, cu doar un punct peste locurile direct retrogradabile. Fostul selecţioner va avea la dispoziţie în lot cotat la 8,3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă

Doar patru luni a rezistat Mirel Rădoi pe banca celor de la Al Tai, timp în care a obţinut patru victorii, patru remize şi cinci înfrângeri.

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter

Mirel Rădoi a fost impresionat de discuția pe care a avut-o cu Jose Mourinho, despre transferul său la Inter. Fostul selecționer a dezvăluit că tehnicianul lusitan dorea să-l aducă la Inter, unde ar fi urma să fie coechipier cu Cristi Chivu. Rădoi susține că dialogul purtat de Mourinho a reprezentat ceva ce l-a marcat enorm.

Mirel Rădoi a dezvăluit că au fost mai multe cluburi mari interesate de serviciile sale, de-a lungul timpului, însă momentul în care a purtat negocieri cu cei de la Inter a fost punctul culminant.

Reclamă 4 / 0/3

„Momentul culminant a fost când trebuia să se realizeze transferul la Inter. Chiar și după negocierile purtate între cluburi și discuția mea cu Mourinho, [transferul] nu s-a făcut.

Să stai față în față cu Mourinho, să-ți explice unele lucruri pe care le vrea de la tine, să-ți spună că el vrea un anume tip de fundaș central care să-l înlocuiască pe Cordoba, iar eu eram același tip… În mintea mea, era ca și cum nu mai rămăsese nimic de făcut decât să plătească banii și visul mi se va îndeplini.

În momentul în care vorbeam de fotbal cu Mourinho, imediat intervenea o întrebare de familie, imediat intervenea iar ceva despre fotbal, apoi intervenea iar… (n.r. încerca să-ți facă un profil) Exact. După aceea, punea o întrebare despre alimentație, despre recuperare, despre cum văd eu fotbalul într-un sistem, în alt sistem, în poziție de număr 6, în pozițe de fundaș central.

A fost o discuție fabuloasă! Nu degeaba i se spune „The Special One”. Afla lucruri de la tine aproape fără să-ți dai seama. Abia după ce terminai discuția, îți dădeai seama că ai spus mai mult decât ai fi vrut”, a declarat Mirel Rădoi, pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă, Al Bataeh
  • Antrenorul român a semnat cu formaţia din Emiratele Arabe Unite

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și