Închide meniul

Miroslav Klose a devenit antrenorul unei foste campioane din Germania! Cu cine a semnat fostul mare atacant

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 21:51

Reclamă
Miroslav Klose a devenit antrenorul unei foste campioane din Germania! Cu cine a semnat fostul mare atacant

Miroslav Klose a devenit antrenorul unei foste campioane din Germania!

Profimedia

Miroslav Klose a devenit antrenorul unei foste campioane din Germania! Fostul atacant, campion mondial cu Germania în 2014, a fost numit antrenor al echipei FC Nürnberg, a anunţat marţi, pe X, clubul din divizia secundă germană. Potrivit publicaţiei sportive Kicker, contractul său este pe doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant (71 de goluri în 137 de meciuri pentru Germania) şi-a început cariera de antrenor ca asistent al lui Hansi Flick la Bayern Munchen, înainte de a prelua conducerea echipei austriece Altach în 2022.

Miroslav Klose a devenit antrenorul unei foste campioane din Germania!

În vârstă de 46 de ani, deţinătorul recordului de goluri marcate în finale de Cupa Mondială (16 în 4 ediţii) va avea misiunea de a readuce acest club istoric în prima ligă, unde a câştigat de nouă ori campionatul german (cele mai multe titluri după cele 33 ale lui Bayern Munchen), notează news.ro.

În istoria sa, Nürnberg a reușit să câștige 9 titluri de campioană în Germania. Ultimul succes al echipei a fost în sezonul 1967/1968.

Cel mai recent trofeu câștigat de germani a fost cuccerit în sezonul 2006/2007. Atunci, Nuremberg a reușit să câștige Cupa Germaniei, pentru a 4-a oară în istorie.

Reclamă
Reclamă 4

Tensiune uriaşă la naţionala Germaniei, înainte de EURO 2024! Doi finalişti UEFA Champions League au fost al un pas de bătaie

Este tensiune uriaşă la naţionala Germaniei, înainte de EURO 2024. Cu câteva zile înaintea debutului la turneul final, atmosfera din lotul echipei lui Julian Nagelsmann pare să nu fie cea mai bună.

Adversari în finala UEFA Champions League dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund, Antonio Rudiger şi Niclas Fullkrug au fost în centrul unui scandal la antrenamentul ţării gazdă.

Potrivit celor de la BILD, fundaşul madrilenilor a avut o intervenţie dură asupra atacantului de la Borussia Dortmund. Imediat după alunecarea lui Rudiger, Fullkrug a căzut la pământ şi a început să îl înjure pe fundaşul lui Real Madrid.

Reclamă

Lucrurile nu s-au încheiat aici. Fullkrug s-a ridicat şi s-a dus direct la Rudiger, iar cei doi au început să se împingă- În cele din urmă, Fullkrug şi Rudiger au fost calmaţi, dar rămâne de văzut dacă acest incident va avea urmări.

Naţionala Germaniei va debuta vineri la EURO 2024. În meciul de deschidere, de vineri, jucătorii lui Julian Nagelsmann vor întâlni Scoţia. În grupa A se mai află Ungaria şi Elveţia.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și