Închide meniul

Tensiune uriaşă la naţionala Germaniei, înainte de EURO 2024! Doi finalişti UEFA Champions League au fost al un pas de bătaie

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2024, 21:19

Reclamă
Tensiune uriaşă la naţionala Germaniei, înainte de EURO 2024! Doi finalişti UEFA Champions League au fost al un pas de bătaie

Tensiune uriaşă la naţionala Germaniei, înainte de EURO 2024! Doi finalişti UEFA Champions League au fost al un pas de bătaie

Jucătorii naţionalei Germaniei, la antrenament / Profimedia

Este tensiune uriaşă la naţionala Germaniei, înainte de EURO 2024. Cu câteva zile înaintea debutului la turneul final, atmosfera din lotul echipei lui Julian Nagelsmann pare să nu fie cea mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversari în finala UEFA Champions League dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund, Antonio Rudiger şi Niclas Fullkrug au fost în centrul unui scandal la antrenamentul ţării gazdă.

Tensiune uriaşă la naţionala Germaniei, înainte de EURO 2024! Doi finalişti UEFA Champions League au fost al un pas de bătaie

Potrivit celor de la BILD, fundaşul madrilenilor a avut o intervenţie dură asupra atacantului de la Borussia Dortmund. Imediat după alunecarea lui Rudiger, Fullkrug a căzut la pământ şi a început să îl înjure pe fundaşul lui Real Madrid.

Lucrurile nu s-au încheiat aici. Fullkrug s-a ridicat şi s-a dus direct la Rudiger, iar cei doi au început să se împingă- În cele din urmă, Fullkrug şi Rudiger au fost calmaţi, dar rămâne de văzut dacă acest incident va avea urmări.

Reclamă
Reclamă 4

Naţionala Germaniei va debuta vineri la EURO 2024. În meciul de deschidere, de vineri, jucătorii lui Julian Nagelsmann vor întâlni Scoţia. În grupa A se mai află Ungaria şi Elveţia.

Mihai Stoichiţă surprinde înainte de EURO 2024! Comparaţia făcută cu echipa României din 1994: „Asta e singura diferenţă”

Directorul tehnic al celor de la FRF crede că jucătorii lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă la turneul final din Germania, aşa cum s-a întâmplat cu naţionala la ediţia din 1994 a Cupei Mondiale.

Stoichiţă spune că atunci nu se aştepta nimeni să ajungem până în sferturile de finală, singura diferenţă dintre echipa din 1994 şi cea din prezent fiind lipsa de experienţă a jucătorilor lui Edi Iordănescu:

Reclamă

„Vrem să trecem de grupe, apoi orice este posibil. Cine se gândea înainte de Campionatul Mondial din 1994 că vom ajunge în sferturile de finală?

Într-adevăr, atunci aveam mai mulți jucători la echipe importante din Europa, însă acum avem un efectiv tânăr, chiar cred că avem una dintre cele mai tinere echipe de la acest european. Cred că jucătorii noștri urmează să joace pentru echipe importante din continent. Asta cred eu că este diferența: existau jucători deja consacrați”, a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea în Germania.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și