Închide meniul

Mohamed Salah, dorit în Arabia Saudită! O nouă lovitură pregătită de oficialii din Golf

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 9:49

Mohamed Salah, dorit în Arabia Saudită! O nouă lovitură pregătită de oficialii din Golf

Mohamed Salah, dorit în Arabia Saudită

Profimedia

Mohamed Salah este dorit în Arabia Saudită! Liverpool poate rămâne fără golgheter, în această vară, după ce oficialii din Golf pregătesc un alt transfer de răsunet, după mutările lui Karim Benzema şi N’Golo Kante, din această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah şi-a prelungit contractul cu Liverpool înaintea sezonului trecut. Astfel, actuala înţelegere a egipteanului cu trupa de pe Anfield expiră în vara lui 2025.

Mohamed Salah, dorit în Arabia Saudită

Presa din Spania anunţă că oficialii din Arabia Saudită şi-l doresc pe Mohamed Salah. Aceştia sunt de părere că egipteanul este o emblemă în fotbalul arab, astfel că transferul său în zona Golfului ar fi unul de răsunet.

Până în acest moment, în Arabia Saudită s-au transferat mai mulţi jucători de top din Europa. Cristiano Ronaldo a fost primul, semnând un contract colosal cu Al-Nassr la începutul anului. Ulterior, în această vară, l-au urmat şi Karim Benzema şi N’Golo Kante, care s-au despărţit de Real Madrid, respectiv Chelsea, pentru a accepta o provocare în Golf.

Un oficial al fotbalului din Asia, Hafez Al-Medlej, a vorbit despre posibilitatea ca Mohamed Salah să fie transferat în Golf. Directorul de marketing al fotbalului asiatic a dezvăluit că va începe negocierile pentru aducerea egipteanului în Arabia Saudită, deoarece acesta este un jucător extrem de popular în lumea arabă.

Reclamă

„Trebuie să începem să lucrăm la transferul lui Salah, este extrem de popular în lumea arabă şi în Europa. Salah încă are recorduri de bătut la Liverpool, însă sper că, dacă nu va veni acum, va veni în viitor în Arabia Saudită”, a declarat oficialul fotbalului asiatic, conform mundodeportivo.com.

Mohamed Salah evoluează la Liverpool din 2017, atunci când Jurgen Klopp îl transfera de la AS Roma, în schimbul sumei de 42 de milioane de euro. Egipteanul a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului de pe Anfield, doborând mai multe recorduri.

În sezonul trecut, Salah a bifat 51 de meciuri alături de „cormorani”, reuşind să marcheze 30 de goluri, şi să ofere 16 asisst-uri, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a vorbit despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad. Starul portughez care evoluează la Al-Nassr se va reîntâlni cu atacantul francez, fostul său coechipier de la Real Madrid, în campionatul din Arabia Saudită.

Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. Atacantul francez va fi adversarul lui Ronaldo în Arabia Saudită. Al-Nassr, echipa portughezului, a terminat în spatele lui Al-Ittihad în acest sezon.

La doar 6 luni de la sosirea sa în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo este convins că transferul lui Benzema este doar începutul. Portughezul a declarat recent că ştia de faptul că fostul său coechipier va semna cu Al-Ittihad şi că acesta a fost motivul pentru care a spus că Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în câţiva ani:

„Ştiam că Benzema va veni în Arabia Saudită şi de aceea am spus că liga din Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în viitor. Urmează să mai vină jucători. În viitor mi-ar plăcea să deţin un club, nu scot din calcul această variantă”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de onzemondial.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și