Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, gol superb în Arabia Saudită! Mijlocașul echipei naționale este într-o formă de zile mari

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 octombrie 2023, 17:52

Nicolae Stanciu, gol superb în Arabia Saudită! Mijlocașul echipei naționale este într-o formă de zile mari

Nicolae Stanciu, gol superb în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru Damac / Profimedia

Nicolae Stanciu a marcat un gol superb în Arabia Saudită! Jucătorul echipei naționale a restabilit egalitatea într-un meci din Cupa Regelui!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de golul marcat de Stanciu, echipa pregătită de Cosmin Contra era condusă cu scorul de 0-1, de către cei de la Al-Khaleej, formație care este antrenată de Pedro Emanuel, un portughez care a pregătit, de-a lungul anilor, mai multe formații din campionatul saudit.

Nicolae Stanciu, gol superb în Arabia Saudită! A înscris senzațional, din lovitură liberă

În minutul 33 al partidei dintre Damac și Al-Khaleej, Nicolae Stanciu a executat o lovitură liberă, de la marginea careului advers. Acesta a trimis balonul direct în poarta apărată de Marwan Al-Haidari, care a nu a reușit să respingă balonul șutat de mijlocașul echipei naționale.

După reușită, oficialii celor de la Damac au reacționat, prin intermediul rețelelor de socializare și i-au oferit o nouă poreclă jucătorului ajuns la 30 de ani.

Reclamă

„Primul gol al partidei! Marcat de cavalerul din sud, Stanciu!”, au notat reprezentanții formației saudite.

Înainte de duelul din Cupa Regelui, Nicolae Stanciu , a înscris de două ori și a oferit 3 pase decisive pentru formația pregătită de Cosmin Contra, în 7 partide jucate. În momentul de față, jucătorul echipei naționale este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, mijlocașul ofensiv a mai jucat pentru: Unirea Alba-Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga și Wuhan Three Towns. A jucat cele mai multe partide (136) pentru echipa patronată de Gigi Becali. În tricoul „roș-albastru” a marcat de 33 de ori și a oferit 24 de pase decisive.

Lista lui Nicolae Stanciu e completă, după ce l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo

După meciul de pe terenul lui Al-Nassr, Nicolae Stanciu a postat pe contul său de Instagram 10 poze cu cei mai importanţi adversari pe care i-a întâlnit în carieră.

„Ca orice copil n-am putut decât să visez că voi putea să fiu pe acelaşi teren cu cr mai mari jucători din lume şi să joc împotriva lor.

Nu e un secret pentru asta, oricine poate avea succes dacă munceşte din greu, e disciplinat şi obsedat să facă totul pentru a ajunge acolo unde vrea să fie.

Acum lista mea e completă.

P.S. A fost greu să aleg aceste 10 poze”, a scris Nicolae Stanciu, pe contul său de Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și