Închide meniul

Nota primită de Cristiano Ronaldo, după hattrick-ul de senzaţie din Damac – Al-Nassr 0-3

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2023, 20:20

Nota primită de Cristiano Ronaldo, după hattrick-ul de senzaţie din Damac – Al-Nassr 0-3

Ce notă a primit Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Nota primită de Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez a reuşit un hattrick de senzaţie din Damac – Al-Nassr 0-3. Starul portughez s-a dezlănţuit la arabi şi a ajuns la 8 goluri marcate în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a învins-o de unul singur pe Damac, în campionatul din Arabia Saudită. Ronaldo a reuşit un hattrick de senzaţie şi şi-a ajutat echipa să câştige la scor de neprezentare.

Nota primită de Cristiano Ronaldo, după hattrick-ul de senzaţie din Damac – Al-Nassr 0-3

Cristiano Ronaldo a primit o notă uriaşă după ce a marcat de 3 ori. Ronaldo a înscris cele 3 goluri în prima repriză a partidei din deplasarea de la Damac. Cei de la Sofascore i-au acordat starului portughez nota 9 pentru prestaţia de gală avută. Aceasta a fost, aşa cum era de aşteptat, cea mai mare notă primită de un jucător.

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv din cele 17 apartamente pe care le închiriase în zgârie-norul Four Seasons. Atacantul de 38 de ani al lui Al-Nassr a renunţat la a mai locui în clădirea emblematică din Riad.

Potrivit jurnaliştilor de la mirror.co.uk, deţinătorul a cinci Baloane de Aur a decis să stea, alături de iubita Georgina Rodriguez şi de copiii săi, în prima „locuinţă de familie” din Arabia Saudită.

Reclamă

Sursele jurnaliştilor britanici anunţă că Ronaldo a părăsit hotelul în care era cazat şi s-a mutat „definitiv”. Şi mama lui Cristiano a confirmat informaţiile în momentul în care a ajuns la Riad. A postat un selfie cu fiul cel mare al CR7 din noua casă.

Încă nu se cunosc multe detalii despre noua locuinţă a starului portughez, dar aceasta ar fi într-un complex exclusivist în care are parte de securitate la cel mai înalt nivel. Ronaldo s-ar fi mutat în apropierea zonei de lux Al Muhammadiyah, care se mândrește cu o viață de noapte incredibilă și cu unele dintre cele mai bune restaurante din Riad. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli.

Contract uriaş semnat de Georgina Rodriguez!

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a semnat un contract uriaş! Iubita starului lusitan va fi imaginea unei case de modă de lux, iar anunţul a fost făcut chiar de sud-americancă, pe pagina sa oficială de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo formează un cuplu din 2016, de pe vremea când femeia lucra într-un magazin de haine de lux. Ulterior, aceasta a devenit celebră în mediul online, având în prezent peste 46 de milioane de urmăritori pe Instagram

Georgina Rodriguez a acceptat să reprezinte un brand de lux, anume Elisabeta Franchi. Aceasta s-a arătat extrem de fericită de noua provocare, după cum se arată în mesajul postat pe contul ei oficial de Instagram„Încântată să fiu prima care reprezintă Elisabeta Franchi la nivel global”, a transmis Georgina Rodriguez.

Pentru că a acceptat parteneriatul cu celebra companie, Georgina Rodriguez va fi plătită regeşte. Mai exact, conform presei din Anglia, partenera lui Cristiano Ronaldo va încasa aproximativ 400.000 de euro.

Recomandări
  • Nota primită de Cristiano Ronaldo
  • Starul portughez a reuşit un hattrick de senzaţie din Damac – Al-Nassr 0-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și