Închide meniul

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 22:30

Reclamă
Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

Willian, prezentat de Olympiacos / Profimedia

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Formaţia din Superliga Greciei a bătut palma cu Willian, brazilianul adus de Mircea Lucescu la Şahtior şi care a jucat la Chelsea şi Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Willian poate fi urmărit sezonul acesta în Superliga Greciei, campionat transmis LIVE în AntenaPLAY.

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

Rămas liber de contract după despărţirea de Fulham, Willian s-a înţeles cu Olympiacos, una dintre rivalele lui Răzvan Lucescu din campionatul Greciei.

Willian a ajuns în Europa în 2007, atunci când s-a transferat la Şahtior de la Corinthians pentru 14 milioane de euro, evoluând sub comanda lui Mircea Lucescu, actualul selecţioner al României.

Reclamă
Reclamă

Timp de jumătate de sezon, el a evoluat în Rusia, la Anzhi, după care s-a transferat la Chelsea pentru 35 de milioane de euro, aceeaşi sumă pe care ruşii o plătiseră pentru transferul său de la Şahtior.

Pe Stamford Bridge a urmat cea mai importantă perioadă a carierie lui Willian. Brazilianul a cucerit titlul în Premier League de 2 ori. De asemenea, el are în palmares o Cupă a Ligii, dar şi trofeul Europa League.

În 2020, el a semnat cu Arsenal din postura de jucător liber de contract, dar nu a reuşit să se impună pe Emirates. A urmat o revenire la Corinthians, după care a semnat cu Fulham, acolo unde a fost legitimat în ultimii doi ani.

Reclamă

Willian va fi şi adversarul celor de la FCSB în faza principală din Europa League. Pe 28 noiembrie, Olympiacos vine la Bucureşti pentru meciul cu campioana României din etapa a cincea.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și