Închide meniul

Olympique Lyon – PSG 2-1. Ada Hegerberg, cu o „dublă” de senzaţie, i-a adus lui Lyon a 10-a Cupă a Franţei la fotbal feminin. Finala a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 19:10 / Actualizat: 18 mai 2023, 20:17

Olympique Lyon – PSG 2-1. Ada Hegerberg, cu o „dublă de senzaţie, i-a adus lui Lyon a 10-a Cupă a Franţei la fotbal feminin. Finala a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Olympique Lyon - PSG LIVE VIDEO, ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Olympique Lyon – PSG, scor 2-1, a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Finala Cupei Franţei la fotbal feminin a fost una de senzaţie. Considerată cea mai bună echipă din istoria fotbalului feminin, OL a câştigat pentru a 10-a oară trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olympique Lyon şi PSG s-au duelat pe Stade de la Source din Orleans, iar lupta pentru trofeu a fost  una crâncenă. Ada Hegerberg, starul lui Lyon, a reuşit o „dublă” de senzaţie în minutele 13 şi 24. Bachmann a redus din diferenţă în minutul 36, dar PSG nu a reuşit să mai înscrie o dată. S-a terminat 2-1 pentru Lyon, care a câştigat din nou în faţa marii rivale.

Olympique Lyon – PSG 2-1

Update: Jucătoarele de la Lyon au primit trofeul! Spectacol pe teren.

Min. 90: Final de meci! Olympique Lyon a câştigat finala Cupei Franţei la fotbal feminin!

Min. 86: Lyon a rămas în inferioritate numerică. Damaris Egurrola a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminată!

Reclamă

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză în finala Cupei Franţei!

Min. 36: Olympique Lyon – PSG 2-1! Bachmann a redus din diferenţă de la 11 metri. A executat impecabil un penalty şi PSG continuă să spere la trofeu!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 24: Olympique Lyon – PSG 2-0! Ada Hegerberg este de neoprit. A reuşit „dubla” cu un şut plasat, la colţul lung!

Min. 13: Olympique Lyon – PSG 1-0! Hegerberg a înscris un super-gol. A şutat din întoarcere, din afara careului, iar mingea s-a oprit în plasa laterală a porţii lui PSG!

Min. 1: Începe meciul dintre Lyon şi PSG!

Echipele de start: 

Lyon: Endler – Carpenter, Bacha, Egurrola, Gilles – Horan, Renard, van de Donk – Hegerberg, Majri, Cascarino

PSG: Picaud – Lawrence, Jean-Frabcois, De Alemida, Karchaoui – Groenen, Haraoui, Geyoro – Baltimore, Vangsgaard, Bachmann

Olympique Lyon o conduce pe PSG la numărul de victorii din întâlnirile direct. Lyon a câştigat de 19 ori, în timp ce fetele din Paris s-au impus de 8 ori. Alte 6 întâlniri s-au terminat la egalitate.

Reclamă

Este o finală și un trofeu de luat. Am ţintit acest obiectiv de la începutul sezonului. Vom face totul pentru a lua acest trofeu. Suntem concentrați pe acest joc, pe această finală. Ne păstrăm energia pe acest obiectiv. Dacă vrem să câștigăm această Cupă a Franței feminine, va trebui să avem un nivel ridicat pentru că vom întâlni o echipă a Parisului foarte bună„, a spus Sonia Bompastor, antrenoarea de la Lyon.

Abordăm această finală cu multă încredere. A ajunge în mai și a fi încă implicat în două competiții cu şanse la trofeu, cu o finală de Coupe de France și o „finală” de campionat este deja bine. Putem ocupa în continuare primul loc împotriva Lyonului„, a spus şi Gerard Precheur, antrenorul de la PSG.

Traseul celor două echipe până în finala Cupei Franţei

Olympique Lyon a trecut în primul meci din actuala ediţie a Cupei Franţei de Rodez, cu scorul de 8-0. În optimile de finală, Lyon a învins-o pe Montpellier cu scorul de 2-0.

Meciul cu Reims din sferturile de finală a fost unul dramatic. A fost nevoie de executarea loviturilor de departajare pentru a se decide echipa care se va califica în semifinale. După ce la finalul timpul de joc scorul a fost 2-2, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Lyon s-a impus şi aici, dramatic, cu scorul de 8-7.

Olympique Lyon a avut o misiune mai uşoară în semifinale, acolo unde a învins-o pe Fleury cu scorul de 2-0.

De cealaltă parte, PSG a trecut în primul tur al competiţiei de Orleans, scor 3-1. A urmat victoria cu Dijon cu scroul de 2-0, în timp ce în partida cu Bordeaux din sferturile de finală, PSG a avut nevoie de penalty-uri pentru a se califica: 5-4. În semifinale, echipa din Paris s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Thonon Evian.

Lyon este cea mai bună echipă din istoria fotbalului feminin de club, dacă ținem cont că a câștigat Liga Campionilor de un număr record de ori, 8, din 2010 până în prezent. De asemenea, Olympique deține recordul de trofee și în campionatul din Hexagon (15), pe care le-a câștigat în ultimii 16 ani.

De cealaltă parte, PSG e singura care a reușit să întrerupă seria lui Lyon și a câștigat titlul în Franța, în 2021. De asemenea, echipa din Capitală s-a impus și în Cupa Franței în trei rânduri, fiind deținătoarea trofeului.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • Olympique Lyon – PSG LIVE VIDEO, ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY
  • Finala Cupei Franţei la fotbal feminin se anunţă a fi una de senzaţie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și