Închide meniul

Patrice Evra sare în apărarea lui Karim Benzema, după ce starul de la Real Madrid s-a retras cu scandal din naționala Franței: „Nici masa nu o luam fără el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 12:54

Patrice Evra sare în apărarea lui Karim Benzema, după ce starul de la Real Madrid s-a retras cu scandal din naționala Franței: „Nici masa nu o luam fără el!

Karim Benzema, apărat de Patrice Evra după ce s-a retras din naționala Franței

Karim Benzema s-a retras de la naționala Frantei, chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani.

Patrice Evra sare în apărarea lui Karim Benzema, după ce starul de la Real Madrid nici nu vrea să mai audă de naționala Franței. Fostul fundaș susține că deținătorul Balonului de Aur merita mai mult respect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a retras din naționala Franței, imediat după încheierea Campionatului Mondial din Franța. Atacantul de la Real Madrid a fost nemulțumit de modul în care a fost tratat, după accidentarea suferită la startul turneului final din Qatar.

Patrice Evra sare în apărarea lui Karim Benzema, după ce atacantul s-a retras cu scandal din naționala Franței

Patrice Evra a dat exemplul lui Zinedine Zidane, care a fost piesa cheie a naționalei Franței la turneul final caștigat în 1998. În acest context, fostul fundaș de la Manchester United susține că starul de la Real Madrid ar fi trebuit susținut de coechipierii din naționala Franței.

„Uitați-vă la situația din 1998, când Franța a câștigat Cupa Mondială cu Zidane în echipă, care era Balon de Aur. Trebuie să prețuiești acești jucători. Dacă eram eu în echipă, nici masa nu o luam fără Karim Benzema”, a declarat Patrice Evra, potrivit presei din Franța.

Karim Benzema s-a recuperat din accidentarea suferită la începutului Campionatului Mondial, la timp pentru a fi în lotul Franței pentru finala cu Argentina. Cu toate aceste, atacantul de la Real Madrid nu a fost rechemat de către staff-ul francez în Qatar, motiv care a dus la ruptura definitivă între naționala „les bleus” și starul „galacticilor”.

Reclamă

Karim Benzema, răspuns tăios despre naţionala Franţei: „S-a terminat!”

Karim Benzema a oferit un răspuns tăios atunci când a fost întrebat despre naţionala Franţei. Starul lui Real Madrid a declarat că acest capitol s-a încheiat în cariera lui, şi a refuzat să ofere declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial din Qatar.

Karim Benzema a declarat că fotbalul este imprevizibil, iar ceea ce s-a întâmplat la Cupa Mondială este de domeniul trecutului.

Karim Benzema s-a retras din naţionala Franţei. Atacantul francez a fost deranjat de faptul că Didier Deschamps nu i-a permis să evolueze pe finalul turneului final din Qatar, după ce şi-a revenit din accidentarea suferită la startul Campionatului Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a terminat şi asta este! Cel mai important lucru este partida de mâine (n.r. partida cu Barcelona). Este în mintea mea şi în corpul meu. Restul este trecut, complicat desigur. Nu voi mai vorbi despre Franţa! Subiectul de azi este finala. Nu pot vorbi mai multe. Voi răspunde doar întrebărilor legate de finală şi nu legate de Campionatul Mondial.

Sunt aici, mă bucur de fiecare meci şi de fiecare antrenament. Nu ştiu cât voi mai fi aici, dar mă bucur de fiecare zi petrecută la Real Madrid. Prelungirea contractului este o altă problemă. Fotbalul este imprevizibil. Ceea ce fac, fac pentru mine, şi nu îmi voi lăsa clubul aşa cum cred alţii”, a declarat Karim Benzema, citat de marca.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și