Închide meniul

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland: „El e cel mai bun pe care l-am văzut vreodată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 10:19

Reclamă
Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland: „El e cel mai bun pe care l-am văzut vreodată

Pep Guardiola a spus că Messi e cel mai bun jucător pe care l-a antrenat vreodată

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia Images

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland. Antrenorul de la City a spus că Messi este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat vreodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Erling Haaland e o maşinărie de goluri, Guardiola spune că nu se poate compara niciun jucător cu Messi, pe care îl consideră un jucător complet.

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland

Messi sau Haaland? Nu poți să compari niciun jucător cu Messi. Leo este jucătorul complet, cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Viziune, pase, competitivitate, multe lucruri…să sperăm că Haaland se va apropia de Leo, ar fi minunat pentru noi„, a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League

Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League. Tehnicianul „cetățenilor” a avut doar cuvinte de laudă pentru Declan Rice, fotbalistul celor de la West Ham.

Reclamă

Întrebat despre Declan Rice, tehnicianul spaniol nu s-a ferit și a declarat că „e un fotbalist excepțional”, anunță cunoscutul jurnalist sportiv Fabrizio Romano. De asemenea, jurnalistul a comentat și posibilitatea ca Rice să ajungă pe Etihad din vară.

„Pep l-a apreciat mereu pe Rice drept un mijlocaș de top, dar cursa din vară pentru fotbalist va include multe cluburi de top – prețul încă nu e fixat, totul depinde de West Ham”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Granzii din Premier League încep licitaţia pentru un jucător de bază de la Napoli. City, United şi Liverpool, asalt la „Monstrul” Kim Min-jae

Presa din Anglia anunţă că granzii din Premier League încep licitaţia pentru un jucător de bază de la Napoli. Manchester City este ultima echipă care şi-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe fundaşul Kim Min-jae. Poreclit „Monstrul”, sud-coreeanul de 26 de ani poate reuşi o mutare de senzaţie la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Kim Min-jae a fost adus de Napoli la începutul acestui sezon, de la Fenerbahce, pentru 18.1 milioane de euro. A confirmat imediat şi a fost titular de drept la liderul din Serie A. A fost integralist în centrul defensivei şi în victoria de duminică seară obţinută împotriva lui Juventus, scor 1-0. Raspadori a înscris singurul gol, în minutul 90+3, şi a declanşat fiesta pe străzi.

Potrivit thesun.co.uk, Kim Min-jae este pe lista celor mai puternice cluburi din Premier League. Manchester United, Liverpool şi Tottenham îşi doresc să îl transfere. Şi Pep Guardiola ar fi un fan al sud-coreeanului şi le-a cerut conducătorilor lui Manchester City să îi facă o ofertă.

Fundaşul central are o clauză de reziliere care este extrem de tentantă pentru granzii Angliei. Aceasta se ridică la 45 de milioane de euro. Napoli îşi doreşte să îl convingă pe Kim să semneze o nouă înţelegere, dar are probleme în a ajunge la un acord cu jucătorul, ţinând cont de numele echipelor care au intrat „pe fir”.

Kim Min-jae este pe punctul de a câştiga titlul cu Napoli. A jucat în 30 de meciuri din Serie A şi a reuşit 2 goluri şi a oferit 2 pase decisive. Are statistici de senzaţie!

„Kim Min-Jae este, în acest moment, cel mai bun fundaș central din lume!. Kim face cel puțin 20 de lucruri incredibile în fiecare meci. Când începe să alerge cu balonul la picior, din propria jumătate, poate ajunge în careul advers în 5 secunde„, a remarcat antrenorul lui Napoli, Luciano Spalleti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și