Închide meniul

Pep Guardiola, în lacrimi după ce Manchester City a câştigat Cupa Angliei: „Ne putem gândi la triplă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 20:22

Pep Guardiola, în lacrimi după ce Manchester City a câştigat Cupa Angliei: „Ne putem gândi la triplă!

Pep Guardiola, în lacrimi după ce Manchester City a câştigat Cupa Angliei

Pep Guardiola şi Ilkay Gundogan, după Manchester City - Manchester United 2-1/ Profimedia

Pep Guardiola a fost în lacrimi, după ce Manchester City a câştigat Cupa Angliei. Managerul „cetăţenilor” susţine că după succesul înregistrat în finala cu Manchester United, se poate gândi la cucerirea unei triple istorice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a învins-o cu 2-1 pe rivala Manchester United, pentru a câştiga a şaptea Cupă a Angliei din istoria clubului. Ilkay Gundogan a marcat ambele goluri ale „cetăţenilor”, din finala care s-a desfăşurat pe Wembley.

Pep Guardiola, în lacrimi după ce Manchester City a câştigat Cupa Angliei

Pep Guardiola a fost extrem de emoţionat, după ce Manchester City a câştigat Cupa Angliei. Managerul „cetăţenilor” susţine că după succesul înregistrat în faţa rivalei din oraş, se poate gândi la o triplă istorică.

Pentru acest fapt, antrenorul catalan vrea să câştige finala UEFA Champions League, în faţa celor de la Inter, final[ care se va juca pe 10 iunie, la Istanbul.

De asemenea, Guardiola a vorbit şi despre Ilkay Gundogan, cel care a marcat o „dublă” în finala cu Manchester United. Catalanul a declarat că internaţionalul german a traversat un sezon de vis.

Reclamă

„Acum putem vorbi de o triplă. Desigur, trebuie să câştigăm şi Champions League. Am jucat bine pentru oraşul nostru şi pentru fani.

Mâine şi poimâine jucătorii îşi pot lua liber. Avem apoi patru sesiuni de pregătire pentru meciul cu Inter. Vom călători joi dimineaţă, după antrenament.

A fost atât de important pentru noi că am câştigat Cupa. Sunt un fan al Barcelonei, dar mereu voi iubi acest club. Ştiu că le-am făcut o bucurie fanilor după ce am câştigat în faţa vecinilor noştri.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre Ilkay Gundogan) Ce sezon a avut! Joacă meciurile importante ca şi cum ar fi meciuri amicale, se poate descurca foarte bine cu presiunea”, a declarat Pep Guardiola, confrom bbc.com.

Ilkay Gundogan a marcat cel mai rapid gol din istoria finalelor FA Cup

Ilkay Gundogan a marcat cel mai rapid gol din istoria finalelor FA Cup! Mijlocaşul lui Manchester City a deschis scorul în confruntarea „de foc” cu Manchester United, după ce trecuseră doar 12 secunde de la fluierul de start al centralului partidei.

Ilkay Gundogan a înscris un gol superb în finala dintre cele două rivale din Manchester. Mijlocaşul german a deschis scorul în secuda 12, cu un voleu superb, de la marginea careului „diavolilor”.

Gundogan a punctat după ce a profitat de o respingere eronată a fundaşilor centrali ai lui Manchester United. David de Gea nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei de pus în ramă a internaţionalului german.

Prin golul marcat în poarta lui Manchester United, Ilkay Gundogan a stabilit şi un record. Germanul a marcat cel mai rapid gol din istoria finalelor Cupei Angliei, doborând recordul deţinut de Louis Saha, care marca în 2009 după doar 25 de secunde din meci.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și