Închide meniul

Pep Guardiola nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic: „Mă știe perfect! Poate mai scrie o carte!”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 10:48

Pep Guardiola nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic: „Mă știe perfect! Poate mai scrie o carte!

Pep Guardiola, replică acidă pentru Zlatan Ibrahimovic

Pep Guardiola, replică acidă pentru Zlatan Ibrahimovic / Profimedia

  • Pep Guardiola nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic
  • Ce a spus managerul lui Manchester City

Pep Guardiola nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic, după ce atacantul suedez a aruncat noi „săgeți” către managerul lui Manchester City. Continuă războiul dintre Guardiola și Ibrahimovic, început pe vremea când cei doi se aflau la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, Zlatan Ibrahimovic l-a criticat pe Pep Guardiola când a vorbit despre forma lui Erling Haaland.

Pep Guardiola nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic

„Dacă Guardiola îl va îmbunătăți (n.r. – pe Haaland)? Depinde de orgoliul său, dacă vrea ca jucătorul să devină mai mare decât el sau nu. Pe mine sau pe alții nu ne-a lăsat”, a fost declarația acidă a lui Ibrahimovic.

Reclamă

Replica lui Pep Guardiola nu s-a lăsat mult timp așteptată. Tehnicianul spaniol l-a ironizat pe „Ibra” și a transmis că așteaptă ca suedezul să mai lanseze o carte. De amintit că, în prima sa carte, atacantul lui AC Milan îi aruncă cuvinte dure fostului său antrenor de la Barca.

„Are dreptate, are perfectă dreptate. În acest club, în această echipă, ego-ul meu este superior fiecărei persoane, fiecărui jucător. Nu îmi place când Erling înscrie trei goluri și toate meritele sunt pentru el! Sunt foarte gelos! Sincer, sunt foarte gelos.

Reclamă

I-am spus ‘Erling, te rog, nu mai înscrie, altfel, ziarele nu vor mai vorbi despre mine și totul este doar despre mine’. Are dreptate (n.r. – Zlatan Ibrahimovic), mă știe perfect. Poate mai scrie o carte!”, a spus Pep Guardiola, potrivit Mirror.

Ce a spus Ibrahimovic despre Guardiola, în urmă cu câteva zile

Zlatan Ibrahimovic s-a arătat „fermecat” de Erling Haaland. Starul norvegian din atacul lui Manchester City continuă să marcheze pe bandă rulantă. Haaland a atras cuvinte de laudă inclusiv de la Ibrahimovic. Atacantul suedez a recunoscut că îi place foarte mult stilul de joc al vârfului de la City.

Erling Haaland îi aduce aminte lui Zlatan Ibrahimovic de 3 atacanți legendari din istoria fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

„Ibra” îl vede pe starul lui Pep Guardiola ca pe o combinație între Filippo Inzaghi, David Trezeguet și Christian Vieiri.

Întrebat despre viitorul lui Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic nu s-a putut abține să nu arunce câteva „săgeți” spre Guardiola, fostul său antrenor de la Barcelona.

„Îmi place foarte mult Haaland. Este un jucător inteligent, nu face lucruri care nu îi sunt la îndemână. Așteaptă în fața porții și marchează. Îmi aduce aminte de jucători precum Inzaghi, Trezeguet sau Vieri. De fapt, este o combinație între cei trei.

Dacă Guardiola îl va îmbunătăți? Depinde de orgoliul său, dacă vrea ca jucătorul să devină mai mare decât el sau nu. Pe mine sau pe alții nu ne-a lăsat”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de tuttomercatoweb.com.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Liga Campionilor • 10 apr., 0:18
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: "Doctorul a spus că e serios"
Liga Campionilor • 3 apr., 10:30
Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: „Doctorul a spus că e serios”
Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City
Premier League • 30 mart., 18:33
Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”
Mikel Arteta, laude la scenă deschisă pentru Pep Guardiola
Premier League • 29 mart., 21:14
Mikel Arteta, laude la scenă deschisă pentru Pep Guardiola: „Este cel mai bun antrenor din lume, de departe”