Închide meniul

Preliminarii EURO 2024 | Slovacia – Portugalia 0-1 și Georgia – Spania 1-7 au fost meciurile serii. Toate rezultatele

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2023, 23:45

Preliminarii EURO 2024 | Slovacia – Portugalia 0-1 și Georgia – Spania 1-7 au fost meciurile serii. Toate rezultatele

Preliminarii EURO 2024

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Portugalia/ Profimedia

Preliminarii EURO 2024 | Slovacia – Portugalia 0-1 și Georgia – Spania 1-7. Meciurile contează pentru acțiunea echipelor naționale din luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata din Spania s-a impus categoric în fața Georgiei, în deplasare. Ibericii au marcat de nu mai puțin de 7 ori, iar acest meci a reprezentat cea mai mare înfrângere suferită de gazdele din această seară. De asemenea, Lamine Yamal a intrat în istoria Spaniei, fiind cel mai tânăr marcator din istoria „Furia Roja”. De cealaltă parte, Portugalia a învins Slovacia în deplasare, cu 1-0 şi e mai aproape de EURO 2024. Portughezii au 5 victorii din 5 meciuri disputate.

Preliminarii EURO 2024 | Toate rezultatele de vineri:

  • Georgia – Spania 1-7
  • Bosnia – Liechtenstein 2-1
  • Cipru – Scoția 0-3
  • Croația – Letonia 5-0
  • Luxemburg – Islanda 3-1
  • Slovacia – Portugalia 0-1
  • Turcia – Armenia 1-1

Preliminarii EURO 2024 | Slovacia – Portugalia 0-1

Final de meci! Portugalia a învins cu 1-0!

Min 43: Slovacia – Portugalia 0-1! A marcat Bruno Fernandes, cu un șut puternic. Acesta a primit pasă de gol de la Bernardo Silva, care a avut o cursă excelentă în jumătatea adversă de teren.

Min 1: A început partida!

Reclamă

Slovacia – Portugalia, echipele de start: 

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Polievka, Haraslin

Portugalia: Costa – Dalot, Dias, Silva, Cancelo – Silva, Palhinha, Fernandes – Vitinha, Ronaldo, Leao

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului direct, Portugalia se află pe primul loc în Grupa J, cu 12 puncte după 4 meciuri jucate. De cealaltă parte, Slovacia este pe locul al 2-lea, cu 10 puncte.

În ultimele meciuri jucate, Slovacia s-a impus cu scorul de 1-0 în fața selecționatei din Liechtenstein, în timp ce Portugalia a câștigat în fața Islandei, cu 1-0.

De-a lungul timpului, Portugalia și Slovacia s-au mai întâlnit de 4 ori. 3 dintre aceste întâlniri s-au terminat cu victoria lusitanilor, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în anul 2005.

Preliminarii EURO 2024 | Georgia – Spania 1-7

Update: Final de meci!

Min 74 Georgia – Spania 1-7! Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Spaniei!

Min 69: Georgia – Spania 1-6! Spectacol total făcut de „Furia Roja”! Nico Williams a marcat și el.

Min 66: Georgia – Spania 1-5! Ibericii au înscris din nou. Alvaro Morata a reușit un hat-trick.

Reclamă

Min 49: Georgia – Spania 1-4! Gazdele au redus din diferență prin reușita lui Chakvetadze. Acesta a profitat de o eroare în apărarea ibericilor, dar și de gafa lui Simon.

Min 40: Georgia – Spania 0-4! „Furia Roja” se distrează cu apărarea Georgiei! Alvaro Morata a reușit „dubla”. Atacantul a marcat după un joc de pase extraordinar.

Min 38: Georgia – Spania 0-3! Dani Olmo a majorat diferența oaspeților, după un șut puternic din interiorul careului.

Min 28: Georgia – Spania 0-2! Kvirkvelia și-a trimis mingea în propria poartă.

Min 22: Georgia – Spania 0-1! Spaniolii au deschis scorul prin Alvaro Morata. Atacantul a marcat cu o lovitură de cap, după centrarea lui Asensio.

Min 1: A început meciul!

Georgia – Spania, echipele de start:

Georgia: Mamardashvili – Azarovi, Kashia, Kvirkvelia, Gocholeishvili – Gagnidze, Lobjanidze, Aburjania, Kiteishvili – Mikautadze, Kvaratskhelia

Spania: Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Gaya – Gavi, Rodri, Ruiz – Asensio, Morata, Olmo

Partida dintre Georgia și Spania contează pentru a 5-a etapă a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Înainte de acest meci, Spania a pierdut ultima partidă din preliminarii, cu Scoția, cu 0-2. Având în vedere că Grupa A are doar 5 echipe, și gazdele din această seară au jucat ultima partidă tot cu selecționata britanică. Georgia a pierdut acea partidă tot cu scorul de 0-2.

De-a lungul timpului, cele două selecționate s-au mai întâlnit de două ori. La capitolul victorii, ibericii s-au impus în 4 partide, în timp ce Georgia a câștigat un singur meci amical, în anul 2016, cu scorul de 1-0.

Ultima partidă dintre cele două naționale a avut loc în anul 2021 și s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru „Furia Roja”.

Toate meciurile din această seară:

România va începe acțiunea din luna septembrie pe data de 9 septembrie, împotriva selecționatei din Israel, de la ora 21:45. La 3 zile de la acest meci, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca împotriva celor din Kosovo, meci care se va putea vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și