Închide meniul

Preliminarii EURO 2024. Franţa – Irlanda 2-0, Olanda – Grecia 3-0, Serbia – Ungaria 1-2. Toate rezultatele serii

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 23:45

Preliminarii EURO 2024. Franţa – Irlanda 2-0, Olanda – Grecia 3-0, Serbia – Ungaria 1-2. Toate rezultatele serii

Preliminarii EURO 2024 LIVE SCORE

Kylian Mbappe / Profimedia

Preliminarii EURO 2024. Franţa şi Olanda şi-au învins adversarele din grupele de calificare pentru Campionatul European din 2024. Nouă meciuri au avut loc în această seară din etapa a cincea a prelimnariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa – Olanda s-a încheiat 2-0, în timp ce Olanda – Grecia s-a încheiat 3-0. Naţionala Ungariei a obţinut o nouă victorie mare, câştigând cu 2-1 pe terenul Serbiei

Preliminarii EURO 2024. Franţa – Irlanda 2-0, Olanda – Grecia 3-0, Serbia – Ungaria 1-2

Franţa – Irlanda 2-0

Olanda – Grecia 3-0

Polonia – Insulele Feroe 2-0

Reclamă

Cehia – Albania 1-1

Serbia – Ungaria 1-2

Slovenia – Irlanda de Nord 4-2

Reclamă 4 / 0/3

Danemarca – San Marino 4-0

Kazahstan – Finlanda 0-1

Lituania – Muntenegru 2-2

Preliminarii EURO 2024 LIVE SCORE. Franţa – Irlanda 2-0 şi Olanda – Grecia 3-0

Se încheie meciurile! Franţa – Irlanda se încheie 2-0 şi Olanda – Grecia se termină 3-0!

Min 48: Franța – Irlanda 2-0: Thuram a majorat diferența gazdelor, după ce a primit cu noroc balonul în interiorul careului.

Min 39: Olanda – Grecia 3-0! Weghorst a marcat al 3-lea gol pentru Olanda, printr-o lovitură de cap. Gazdele intră cu un avantaj considerabil la cabine.

Min 31: Olanda – Grecia 2-0! Gakpo a majorat avantajul gazdelor! Acesta a primit o centrare bună din partea lui Dumfries și a marcat fără probleme.

Reclamă

Min. 19: Franţa – Irlanda 1-0! Tchouameni a deschis scorul pentru „cocoşii galici”. Mbappe a fost autorul assist-ului.

Min 17: Olanda – Grecia 1-0! De Roon a deschis scorul în partida de la Eindhoven!

Min 1: Au început partidele

Franța – Irlanda, echipele de start:

Franța: Maignan – Kounde, Upamecano, Lucas, Theo – Tchouameni, Rabiot – Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud.

Irlanda: Bazunu – Collin, Egan, Stevens – Duffy, Cullen, Molumby, Browne – Knight, Idah, Ogbene

Olanda – Grecia, echipele de start:

Olanda: Flekken – Geertruida, Van Dijk, Ake – Dumfries, De Roon, De Jong, Blind – Simons, Weghorst, Gakpo

Grecia: Vlachodimos – Rota, Retsos, Chatzidiakos, Tsimikas – Bakasetas, Siopis, Kourbelis – Masouras, Pavlidis, Mantalos

Joi seară vor avea loc primele meciuri din etapa a cincea a preliminariilor EURO 2024. Franţa va primi vizita Irlandei.

Echipa lui Didier Deschamps a avut un început perfect de campanie, câştigând primele patru partide fără să primească gol. De partea cealaltă, Irlanda se află pe locul 3, cu 3 puncte, după trei meciuri disputate.

În partida tur de la Dublin, Franţa s-a impus la limită, cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Pavard, în minutul 50. În finalul partidei, irlandezii au căutat cu disperare golul egalizator, dar francezii au fost salvaţi de Maignan.

Partida dintre Franţa şi Irlanda nu va avea loc pe Stade de France, cel mai mare stadion al ţării, care se pregăteşte de duelul dintre Franţa şi Noua Zeelandă, primul meci de la Cupa Mondială de Rugby. Meciul din preliminariile EURO 2024 va avea loc pe Parc des Princes, arena celor de la PSG.

Olanda – Grecia

Olanda a disputat doar două meciuri în aceste preliminarii, după ce a participat în luna iunie în play-off-ul Nations League, acolo unde a fost învinsă în semifinale de Croaţia şi în finala mică de Olanda.

Olandezii nu au început deloc bine campania, cu o înfrângere categorică cu Franţa, scor 0-4, în prima etapă. Singurele puncte obţinute au fost cele din victoria cu Gibraltar, scor 3-0.

La Eindhoven, echipa lui Ronald Koeman primeşte vizita Greciei, echipa de pe locul al doilea din Grupa B. Grecii au câştigat meciurile cu Gibraltar şi Irlanda şi au pierdut meciul cu Franţa.

Meciurile de joi, 7 septembrie, din preliminariile EURO 2024

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și