Închide meniul

Preşedintele lui Galatasaray, anunţ despre Olimpiu Moruţan: „Nu am primit nicio ofertă de la Pisa”

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2023, 14:10

Reclamă
Preşedintele lui Galatasaray, anunţ despre Olimpiu Moruţan: „Nu am primit nicio ofertă de la Pisa

Olimpiu Moruțan a impresionat la Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în tricoul lui Galatasaray / Profimedia Images

Preşedintele lui Galatasaray, Dursun Ozbek, a făcut un anunţ despre Olimpiu Moruţan. Gruparea Cim Bom l-a împrumutat pe mijloşul nostru la Pisa, în stagiunea precedentă, în care a jucat în Serie B, competiţie care e exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii aveau opţiunea de transfer definitiv, pentru 5.5 milioane de euro, dar nu au activat clauza din contract. Asta mai ales după ce Pisa nu a reuşit să promoveze în Serie A.

Preşedintele lui Galatasaray, anunţ despre Olimpiu Moruţan

„Nu am primit nicio ofertă de la Pisa pentru Olimpiu Moruţan. Toţi jucătorii împrumutaţi se vor întoarce. Niciunul dintre ei nu va fi păstrat definitiv”, a spus Dursun Ozbek, citat de milliyet.com.tr.

Iniţial, presa din Italia anunţase că Pisa va încerca să îl cumpere pe o sumă mai mică decât cea din contract. Totuşi, Galatasaray nu a luat în considerare o asemenea posibilitate.

Şansele ca Moruţan să plece de la Galata sunt destul de mari. Mai multe echipe din Serie A s-au interesat de serviciile acestuia. Ultima de pe listă este Salernitana. Cele două cluburi pot face un schimb. Moruţan va merge în Serie A, iar la formaţia din Turcia va merge Erik Botheim, un vârf norvegian de 23 de ani.

Reclamă

Internaţionalul român, convocat şi de Edi Iordănescu la echipa naţională, a bifat 36 de meciuri pentru formaţia de Serie B, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere opt assist-uri.

Olimpiu Moruţan a fost şi pe lista FCSB-ului

Olimpiu Moruţan a fost transferul de titlu la care visa Gigi Becali, dar şansele de a se întoarce la vicecampioana României sunt infime.

Giovanni Becali a dezvăluit că doar cei de la Galatasaray îi pot decide viitorul lui Olimpiu Moruţan, singurul lucru cert fiind că internaţionalul român nu va fi cumpărat de Pisa.

Reclamă 4 / 0/3

„Moruţan s-ar putea întoarce la FCSB numai când Galatasaray doreşte. Nicio variantă (n.r dacă ar fi o variantă pentru FCSB).

(Reporter: Cei de la Pisa nu vor să-l mai cumpere?) Păi de la Pisa, daca n-au intrat în A, nu-l mai cumpără. Este prea scump!.

„(Reporter: Credeţi că ar fi un pas înapoi pentru el revenirea în România?) Nu e nicio vorbă de aşa ceva. Astea sunt invenţii. Moruţan are un salariu de aproape un milion de euro. Credeţi că poate să îi plăteasca un club din România un milion de euro? 900 de mii?„, a precizat impresarul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și