Închide meniul

Prima echipă de club antrenată de Gică Hagi se desfiinţează! Formaţia uluise pe toată lumea atunci când a luat titlul!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 noiembrie 2023, 15:26

Reclamă
Prima echipă de club antrenată de Gică Hagi se desfiinţează! Formaţia uluise pe toată lumea atunci când a luat titlul!

Prima echipă de club antrenată de Gică Hagi se desfiinţează

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Prima echipă de club antrenată de Gică Hagi se desfiinţează! După scurta aventură pe banca naţionalei, „Regele” a preluat-o în 2003 pe Bursaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior a mai antrenat în Turcia, fiind în două rânduri tehnicianul echipei pentru care a scris istorie ca jucător, Galatasaray.

Prima echipă de club antrenată de Gică Hagi se desfiinţează!

Bursaspor are datorii de 1,5 miliarde de lire turcești (47,5 milioane de euro), iar preşedintele clubului a spus că nu mai sunt şanse de supravieţuire.

Șansele de supraviețuire ale lui Bursaspor sunt zero. Situația nu se poate rezolva nici cu bani. Încercăm să scăpăm de amenzi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a declarat președintele lui Bursaspor, Recep Gunay, citat de sporbursa.net.

Gică Hagi a antrenat-o pe Bursaspor în perioada iulie 2003 – noiembrie 2003. La echipa turcă au evoluat, de-a lungul timpului, nu mai puţin de 13 jucători români: Mircea Rednic, Claudiu Vaișcovici, Gheorghe Nițu, Ionuț Lupescu, Ionel Ganea, Bogdan Argeș Vintilă, Iulian Miu, Cornel Frăsineanu, Daniel Pancu, Giani Kiriță, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici și Gicu Grozav.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul 2009-2010, Bursaspor şoca întreaga Turcie atunci când câştiga campionatul. Lupta în Turcia pentru titlu se dă, în general, între Fenerbahce şi Galatasaray. Şi Beşiktaş se interpune în unele sezoane în lupta între cele două la titlu, reuşind să ia campionatul. Chiar Mircea Lucescu a reuşit să ia titlul cu Beşiktaş în sezonul 2002-2003.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi: „E o situaţie care ne îngrijorează!”

Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi. Campioana are nevoie de victorie pentru a reveni pe loc de playoff. Hagi a recunoscut că situaţia de la echipă nu este tocmai bună.

Farul Constanţa are un sezon slab. După 17 etape, campioana en-titre se află pe locul 8, cu 22 de puncte. Hagi spune că echipa sa nu mai are voie să facă paşi greşiţi.

Reclamă

“Fiecare meci devine foarte important. Am făcut multe greşeli până acum.  Sper că de acum încolo să avem o reacţie foarte bună, şi să devenim mult mai pragmatici, mult mai atenţi la tot ce se întâmplă, pentru că chiar am primit goluri multe. Avem victorii puţine. E o situaţie care normal că ne îngrijorează, normal că suntem preocupaţi, dar cred că trebuie să reacţionăm la toată situaţia asta. Va fi o luptă grea, dar cred eu că echipa are resurse să facă lucrurile astea”, a spus Gică Hagi, conform news.ro.

Pentru meciul de la Iaşi nu se va putea baza pe Băluţă, Nedelcu, Boli, accidentaţi, iar Narek Grigoryan a revenit la pregătire, dar nu va putea evolua în această partidă.

Hagi a avut cuvinte de laudă despre adversara de vineri. “Adversarul este foarte periculos, atât în deplasare cât şi acasă, pentru că are ritm, are intensitate în tot ce face.  E un adversar care e activ din minutul 1 până minutul 90. Joacă pe teren propriu. Încercăm să facem un meci complet, un meci foarte bun ca să venim cu ceva pozitiv la Constanţa. Au crescut de la meci la meci, au făcut foarte bine în meciurile din deplasare, acasă au făcut la fel, au jucat bine. Atâta timp cât marchezi trei goluri echipei CFR în sezonul acesta înseamnă că ceva au. Leo a făcut o muncă bună şi toţi cei din staff. Şi cred că au crescut şi ei de la meci la meci, aşa cum a făcut-o şi Galaţiul”, a mai declarat antrenorul Farului.

Meciul din Poli Iaşi şi Farul Constanţa este programat vineri, de la ora 20.00. Hagi nu va putea să stea pe bancă nici în această partidă, după ce a lipsit de la jocul cu Voluntari. „Regele” a fost suspendat două etape după un schimb aprins de replici cu arbitrul Horaţiu Feşnic, la finalul meciului Farul – Hermannstadt 1-1.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:01

„România e adversarul ideal!” Olandezii nu se tem de tricolorii lui Edi Iordănescu înainte de „optimile” EURO 2024!

14:42

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Argumentul dat de fostul mare atacant

14:22

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei e LIVE în AntenaPLAY! Kush Maini, pole position

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și