Închide meniul

Prima ofertă pentru Gareth Bale, imediat după ce și-a anunțat retragerea din fotbal

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 9:15

  • Gareth Bale s-a retras la 33 de ani

Prima ofertă pentru Gareth Bale, imediat după ce și-a anunțat retragerea din fotbal, vine chiar de la naționala Țării Galilor. Selecționerul Rob Page vrea să profite de experiența fostului jucător al lui Real Madrid și îl cere în stafful său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale și-a anunțat retragerea din fotbal la numai 33 de ani. În perioada lui Gareth Bale, Țara Galilor a cunoscut cele mai mari performanțe din istoria recentă. Cu starul lui Real Madrid în teren, galezii au mers la două Campionate Europene consecutive, dar și la un Mondial.

Prima ofertă pentru Gareth Bale, imediat după ce și-a anunțat retragerea din fotbal

„Când ai pe cineva de talia lui Gareth Bale, cu tot ce a făcut el pentru Ţara Galilor şi cu impactul pe care îl poate avea, chiar şi doar fiind în preajma jucătorilor în vestiar, este ceva de care trebuie să profiţi.

Reclamă

Urmează să vedem ce rol va avea şi dacă va dori, vom discuta cu el săptămânile viitoare. Acum, trebuie să ne bucurăm pentru cariera lui și când va veni momentul, să îl menținem implicat”, a spus Page, citat de Sky Sports.

Gareth Bale a jucat 9 ani la Real Madrid

Născut în Cardiff, Țara Galilor, Gareth Bale a crescut în academia celor de la Southampton, după care a fost cumpărat de Tottenham Hotspur, în 2007. A jucat peste 200 de partide la clubul londonez, pentru care a reușit 72 de goluri și 60 de assist-uri.

Reclamă

În 2013, Real Madrid a plătit peste 100 de milioane de lire sterline ca să-l transfere pe Gareth Bale de la Tottenham, mutare care a deținut timp de trei ani recordul all-time al transferurilor. Galezul e al doilea cel mai scump transfer din istoria „galacticilor”, după Eden Hazard, care a costat 115 milioane de euro, venit de la Chelsea, în 2019.

În tricoul blanco, Bale a reușit 106 goluri și 67 pase decisive în 258 de apariții. Printre realizările sale se numără cinci titluri UEFA Champions League, trei titluri de campion în La Liga, trei Supercupe ale Europei, patru campionate Mondiale ale cluburilor, o Cupă a Spaniei și trei Supercupe ale Spaniei.

Bale a părăsit-o pe Real Madrid în vara trecută, când a semnat cu americanii de la Los Angeles FC. Contractul său cu formația din MLS expira peste șase luni, însă galezul a decis să-i pună capăt acum, prin retragerea din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Croația - Armenia 1-0 și Țara Galilor - Turcia 1-1
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 23:35
Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Cum arată urnele după meciurile serii. Scenariile care îi dau emoții României
Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid
La Liga • 15 nov., 19:02
Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid: „Trebuie să fii o păpuşă!”
Ţara Galilor - Australia 40-6. Galezii s-au calificat în sferturile Cupei Mondiale
Alte sporturi • 25 sept., 9:13
Ţara Galilor – Australia 40-6. Galezii s-au calificat în sferturile Cupei Mondiale
Gareth Bale va participa la un turneu de golf
Extra • 24 ian., 12:35
Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal: „Sunt extrem de fericit să vă anunț asta!” La ce turneu și-a anunțat prezența fostul superstar de la Real Madrid