Închide meniul

„Rangers i-a dus lipsa!”. Ianis Hagi, aşteptat să îşi pună amprenta şi să încânte din nou pe Ibrox

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2023, 9:44

„Rangers i-a dus lipsa!. Ianis Hagi, aşteptat să îşi pună amprenta şi să încânte din nou pe Ibrox

Ce a postat Ianis Hagi, după ce Gică Hagi a confirmat că mijlocașul rămâne la Rangers

Ianis Hagi a revenit la Rangers / rangers.co.uk

Ianis Hagi este aşteptat să încânte din nou pe Ibrox. Mijlocaşul român a revenit după un an şi 7 zile în tricoul lui Rangers. S-a recuperat după accidentarea teribilă pe care a suferit-o şi a jucat primele minute din 2023. Este aşteptat titular în meciul din optimile Cupei Scoţiei, Rangers – Patrick Thistle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti din Marea Britanie, Pete O’Rourke, este încrezător că fiul lui Gică Hagi va încânta pe Ibrox în 2023.

Ianis Hagi, aşteptat să încânte din nou pe Ibrox

Va fi un mare, mare plus recuperarea lui Ianis Hagi. Rangers i-a dus lipsa în ultimul an, după accidentarea pe termen lung la genunchi pe care a suferit-o.

El a fost un jucător cheie pentru Steven Gerrard când era în formă și juca bine pentru Rangers, marcând goluri și oferind pase decisive. A lipsit mult atunci, în acea echipă a lui Gerrard„, a spus Pete O’Rourke pentru givemesport.com.

Antrenorul lui Rangers a oferit ultimele detalii despre problemele de efectiv cu care se confruntă. Ianis Hagi este pe punctul de a reveni la forma maximă.

Reclamă

Lundstram nu va fi disponibil în acest weekend și ar trebui să revină la meciul cu Livingston. A avut o durere la gleznă. La momentul respectiv nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Cu siguranță va fi apt pentru finala Cupei de la sfârșitul lunii.

Kemar Roofe s-a întors la antrenament, iar Ianis Hagi a avut o săptămână în plus de antrenament. Vom alege o echipă puternică și nu vor fi prea multe schimbări. Kemar arată bine. Speră că acesta este începutul unei runde bune. sănătate acum pentru o perioadă lungă încă„, a declarat Michael Beale la conferinţa de presă.

Gică Hagi, bucuros că Ianis Hagi a revenit pe teren

Ianis Hagi a trecut peste cea mai dificilă perioadă din cariera sa şi a fost aruncat în luptă în meciul Rangers – St. Johnstone, scor 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a fost alături de fiul său în ultimul an și a așteptat la fel de mult ca el să revină pe teren. „Regele” a urmărit evoluția lui Ianis Hagi din ultimul meci al lui Rangers și s-a arătat mulțumit de fiul său, pe care l-a descris drept „același jucător creativ”.

Cea mai grea perioadă din viața lui. A trecut-o cu brio, a muncit foarte mult, a avut o accidentare foarte foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine, e motivat în teren, chiar a luat și cartonaș galben. Mă bucur pentru el. Să-i meargă, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să prindă ritmul și intensitatea jocului.

Dar mi-a plăcut de el, e același jucător creativ, cu pase în față, chiar dacă a mai greșit sau n-a înțeles coechipierul. A pasat între linii, dă pase pentru atacanți, lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul FCSB – Farul 2-3.

Cum a reacţionat Ianis Hagi, la un an după accidentare

Ianis Hagi a avut prima reacţie după ce a revenit pe teren. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a jucat pentru prima dată după un an şi 7 zile. A intrat în minutul 72 al partidei Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, din etapa a 23-a din campionatul Scoţiei.

Fiul lui Gică Hagi a trecut printr-o perioadă de coşmar. Ianis a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept şi a fost operat. După o lungă perioadă de recuperare şi-a făcut apariţia pe Ibrox, iar fanii l-au ovaţionat în momentul în care a intrat pe gazon.

După 12 luni şi o săptămână, m-am întors!„, a scris internaţionalul român pe contul său de Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și