Închide meniul

Rareș Ilie a debutat la Maccabi Tel Aviv! Ce a făcut echipa românului, în ultimul meci din Israel

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 22:44 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:38

Rareș Ilie a debutat la Maccabi Tel Aviv! Ce a făcut echipa românului, în ultimul meci din Israel

Rareş Ilie nu revine la Rapid

Rareş Ilie, într-un meci pentru Nice / Profimediaimages

Rareș Ilie a debutat la Maccabi Tel Aviv! Mijlocașul român a fost împrumutat în această iarnă de Nice la formația din Israel. Fostul jucător al Rapidului a fost introdus pe teren în minutul 62 al meciului Netanya – Maccabi Tel Aviv, din etapa a 22-a din prima ligă din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a jucat în premieră pentru Maccabi Tel Aviv, în partida de pe terenul celor de la Netanya. Din păcate pentru internaționalul român de tineret și colegii săi, seara s-a încheiat cu o înfrângere.

Rareș Ilie a debutat la Maccabi Tel Aviv! Ce a făcut echipa românului, în ultimul meci din Israel

Maccabi Tel Aviv a fost învinsă cu 2-1 de Netanya, în runda a 22-a din campionatul Israelului. Gazdele au deschis scorul în minutul 57, prin Liran Rotman. Cinci minute mai târziu, Rareș Ilie a fost introdus pe teren, în locul lui Parfait Guiagon.

Netanya și-a dublat avantajul în minutul 82, prin Patrick Twumasi. Maccabi Tel Aviv a redus din diferență în minutul 87, prin Eran Zahavi, și a adăugat un plus de suspans în finalul partidei.

Maccabi a forțat egalarea, dar gazdele au rezistat și au obținut cele 3 puncte. Este prima înfrângere suferită de echipa lui Rareș Ilie după 11 etape, în prima ligă din Israel.

Reclamă

În urma eșecului suferit luni seară, Maccabi Tel Aviv a rămas cu 45 de puncte. Cu 4 etape rămase din sezonul regular, formația pregătită de spaniolul Aitor Karanka se află pe locul 3, la 8 puncte în spatele liderului Maccabi Haifa.

Rareș Ilie nu a fost inclus în lotul lui Maccabi Tel Aviv în etapa precedentă, în remiza cu Sakhinin, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie, împrumutat de Nice la Maccabi Tel Aviv

Rareş Ilie a fost prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv, la începutul lunii februarie. Mijlocașul român a fost împrumutat de Nice la clubul din Israel până la finalul sezonului. Echipa franceză îl cumpărase pe Ilie în vară, de la Rapid, în schimbul a 5 milioane de euro.

Rareș Ilie a primit tricoul cu numărul 11 la Maccabi.

Fostul rapidist s-a declarat foarte fericit de noua provocare din cariera sa, şi susţine că se va lupta pentru un loc în primul 11 al trupei din Israel.

„Sunt foarte bucuros să mă alătur lui Maccabi Tel-Aviv și aștept cu nerăbdare să-mi ajut noii colegi și să concurez pentru postul de titular.

Când am jucat cu Nice, în vară, îmi amintesc de o atmosferă uimitoare pe Bloomfield Stadium și aștept cu nerăbdare să joc din nou alături de acești fani”, a declarat Rareş Ilie, potrivit site-ului oficial al celor de la Maccabi Tel-Aviv.

Rareş Ilie a refuzat alte două oferte pentru a evolua în prima ligă din Israel. Concret, impresarul care s-a ocupat de transferul mijlocaşului a anunţat că Strasbourg şi Hajduk Split şi-l doreau pe internaţionalul român, însă acesta a ales Maccabi Tel-Aviv.

„A avut oferte de la Strasbourg și Hajduk Split. Ne-am luptat foarte mult să îl aducem aici. Barak Itzhaki (n.r – directorul sportiv de la Maccabi Haifa) a făcut o treabă excelentă și am reușit să închidem rapid afacerea.

Reclamă

Dacă este bun și își dorește să rămână, totul se poate negocia, însă în momentul de față nu avem asta în plan”, a declarat impresarul Jonathan Benbaron, portivit sport5.co.il.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și