Închide meniul

Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă, în sferturile Conference League după Gent – PAOK 1-2. Performanţă uriaşă pentru români. Succes cu repetiţie pentru Lucescu Jr: „Vrem să dominăm în turneele în care jucăm!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2022, 0:24

Reclamă
Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă, în sferturile Conference League după Gent – PAOK 1-2. Performanţă uriaşă pentru români. Succes cu repetiţie pentru Lucescu Jr: „Vrem să dominăm în turneele în care jucăm!

Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă s-au calificat în sferturile de finală ale Conference League

Profimediaimages

Crespo (20) şi Augusto (77) au marcat golurile grecilor, reuşit gazdelor fiind semnată de Depoitre (40). Alexandru Mitriţă a intrat pe teren, în minutul 85, în locul lui Schwab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă. PAOK, în sferturile Conference League

În tur, scorul a fost de 1-0 pentru PAOK. Cu o dublă victorie, Răzvan Lucescu va fi pe bancă într-un nou meci din sferturile de finală ale unei competiţii europene. Şi-a egalat performanţa obţinută în urmă cu 16 ani, când a scris istorie cu Rapid. Giuleştenii au avut o „dublă” de senzaţie cu Steaua. Roş-albaştrii au acces în turul următor după două remize, 1-1 şi 0-0.

Dacă suntem aici, atunci am meritat să ne calificăm. Psihologia face parte din meseria mea, dincolo de abordarea tactică. Este important să fim mai buni pe partea de mentalitate. Vrem să dominăm în turneele în care jucăm. În Europa, este logic să găsim echipe cu caracteristici mai puternice. Important e cum răspundem„, a reacţionat Răzvan Lucescu imediat după meci, potrivit sport24.gr.

Bodo/Glimt, Olympique Marseille, PSV, Leicester, AS Roma, Feyenoord şi Slavia Praga sunt celelalte echipe care au rămas în Conference League şi care se luptă cu PAOK pentru câştigarea trofeului.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi şi semifinale va avea loc vineri, de la ora 16.00, la Nyon. Sferturile au loc la 7 şi 14 aprilie, semifinalele, la 28 aprilie şi 5 mai, iar finala, la 25 mai, la Tirana.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și