Închide meniul

Răzvan Marin impresionează în Serie A! Internaţionalul român, pasă de gol în minutul 1 în Benevento – Cagliari 1-3. VIDEO

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 13:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Răzvan Marin impresionează în Serie A! Internaţionalul român, pasă de gol în minutul 1 în Benevento – Cagliari 1-3. VIDEO

profimediaimages.ro

Răzvan Marin a oferit o pasă de gol în Benevento - Cagliari

  • Răzvan Marin, o nouă pasă de gol în Serie A
  • Cagliari se luptă pentru salvarea de la retrogradare

Update: Cagliari s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Benevento, unde Răzvan Marin a jucat până în minutul 88. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cagliari a urcat pe locul 16, cu 35 de puncte. Echipa lui Răzvan Marin tremură în ultimele trei etape. Benevento este la 4 puncte în urmă, pe locul 18, primul care duce în Serie B.

Ştirea iniţială

Reclamă

Mijlocaşul i-a pasat decisiv lui Charalampos Lykogiannis în minutul 1 al meciului cu Benevento şi a ajuns la al cincilea assist din actualul sezon. A fost cel mai rapid gol reuşit de Cagliari în ultimii 16 ani! 

VEZI AICI PASA DE GOL A LUI RĂZVAN MARIN

Reclamă

În afara paselor decisive, Marin a mai marcat şi 3 goluri în Serie A, cu AS Roma, Parma şi Verona.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Marin este de 12 milioane de euro. Cagliari are obligația să-l transfere definitiv pe Răzvan Marin la finalul sezonului, pentru 10 milioane de euro. Românul este momentan împrumutat de la Ajax, echipă unde nu a reușit să se impună.

Reclamă 4 / 0/3

Cagliari luptă pentru salvarea de la retrogradare

În acest moment, Cagliari ocupă locul 17 în Serie A, la doar un punct distanţă de zona roşie a clasamentului. Echipa lui Răzvan Marin mai are la dispoziţie 4 etape pentru a se salva. În acestea, sardinienii vor juca cu Benevento, Fiorentina, AC Milan şi Genoa.

Răzvan Marin, ridicat în slăvi în Italia

Marin nu este la primul meci în care impresionează. În urmă cu două etape, în victpria cu AS Roma, 3-2, mijlocaşul a marcat şi a oferit şi o pasă decisivă. În urma prestației pe care a avut-o, Marin a primit cea mai mare notă, 7,5, și a fost lăudat de jurnaliștii italieni. 

”Ce partidă, din nou, pentru Marin! A marcat golul de 2-1 și a oferit un assist pentru Joao Pedro, pentru 3-1”, au notat cei de la cagliarinews24.com.

Răzvan Marin i-a impresionat și pe cei de la Tuttomercatoweb, care au lăudat prestația românului și l-au notat tot cu 7,5.

”Energie pură! Face ceea ce îi cere Semplici. Construiește, dar apare și la finalizare. Răspunde prezent și luminează repriza secundă. Șutul său cu piciorul drept din afara careului îl învinge pe Pau Lopez, iar apoi îi pune mingea pe cap lui Joao Pedro, la golul de 3-1”, au scris și cei de la Tuttomercatoweb.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri
Serie A • 1 feb., 18:23
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale
Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus
Serie A • 28 ian., 10:13
Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”
Răzvan Marin, în timpul meciului Empoli - Monza
Serie A • 21 ian., 18:30
Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza