Închide meniul

OFICIAL | Lovitură de proporţii reuşită de Real Madrid! „Galacticii” au transferat „perla” dorită de giganţii Europei! Suma pe care o plătesc

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 19:40

OFICIAL | Lovitură de proporţii reuşită de Real Madrid! „Galacticii au transferat „perla dorită de giganţii Europei! Suma pe care o plătesc

Real Madrid l-a transferat pe Eduardo Camavinga

Profimedia

UPDATE: Este oficial! Eduardo Camavinga este noul jucător al lui Real Madrid. „Galacticii” au plătit 31 de milioane de euro, dar suma poate creşte până la 40 de milioane!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a dat lovitura pe piaţa transferurilor în toiul nopţii! „Galacticii” l-au transferat pe Eduardo Camavinga

Eduardo Camavinga a semnat cu Real Madrid, este anunţul făcut de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano, care scrie că fotbalist a făcut deja şi vizita medicală. Internaţionalul francez a ajuns pe Santiago Bernabeu de la Rennes pentru 31 de milioane de euro. Pe lângă această sumă se adaugă şi bonusuri.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani se afla în ultimul an de contract, iar gruparea din Ligue 1 a decis să îl vândă pentru a nu-l pierde liber de contract. Astfel, galacticii nu au ezitat şi au pus pe masă suma cerută de echipa lui Bruno Genesio.

Reclamă

Născut în 2002, Camavinga este cotat de site-urile de specialitate la 55 de milioane de euro. De-a lungul carierei, acesta a bifat peste 85 de apariţii pentru Rennes, în toate competiţiile. De asemenea, acesta a debutat deja la echipa naţională de seniori a Franţei.

Real Madrid a întrerupt negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe. Ultima ofertă era fabuloasă

Real Madrid începuse asaltul final pentru transferul lui Kylian Mbappe, dar mutarea mai are şanse mici de a se realiza. Florentino Perez a fost dispus să achite cele 200 de milioane de euro cerute de şeicul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, dar a luat o decizie drastică.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat că Real Madrid a întrerupt negocierile cu PSG pentru transferul lui Kylian Mbappe! Sunt şanse minime ca atacantul francez să mai plece în această vară din Ligue 1.

Galacticii mai au 24 de ore la dispoziţie pentru a-l aduce pe Mbappe pe Santiago Bernabeu. 31 august este ultima zi, din această perioadă de mercato, în care starul de 22 de ani al vicecampioanei Franţei îşi poate schimba echipa.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și