Închide meniul

Real Madrid – PSG 3-1 | Incredibil! Karim Benzema, hat-trick de pe altă planetă într-un interval de numai 17 minute! Recordurile fabuloase bifate de starul francez

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2022, 23:55

Reclamă
Real Madrid – PSG 3-1 | Incredibil! Karim Benzema, hat-trick de pe altă planetă într-un interval de numai 17 minute! Recordurile fabuloase bifate de starul francez

UEFA Champions League | Karim Benzema, de neoprit

Profimedia

Real Madrid – PSG 3-1 | Karim Benzema a marcat un hat-trick fantastic și și-a calificat echipa în sferturile UEFA Champions League

Karim Benzema a făcut show pe Santiago Bernabeu. Starul lui Real Madrid a reușit un hat-trick fantastic în repriza a doua a partidei cu PSG și a întors scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația pariziană conducea cu 1-0 după o oră de joc, grație golului marcat de Kylian Mbappe, apoi a intrat în scenă Karim Benzema. Atacantul Realului a restabilit egalitatea în minutul 61, după o greșeală uriașă comisă de Gianluigi Donnarumma.

Au urmat apoi momente incredibile. Benzema a marcat două goluri în minutele 76 și 78 și i-a făcut K.O. pe Lionel Messi și colegii săi. La golul al doilea, francezul a transformat în gol o pasă superbă expediată de Luka Modric.

Benzema a bifat apoi hat-trick-ul, după o nouă eroare uriașă în apărarea PSG-ului. Atacantul Realului a primit o pasă direct de la un adversar, la marginea careului, și a trimis lângă bară.

Real Madrid – PSG 3-1 | Karim Benzema, recorduri fabuloase după hat-trick-ul din UEFA Champions League

În urma reușitelor de pe Santiago Bernabeu, Benzema a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria Realului, cu 309 de goluri. Francezul l-a depășit pe legendarul Alfredo di Stefano.

Reclamă

La 34 de ani și 80 de zile, Karim Benzema este cel mai în vârstă jucător care bifează un hat-trick în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Karim Benzema a devenit primul jucător care înscrie un hat-trick împotriva lui PSG în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și