Închide meniul

Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern! Cum îşi forţează superstarul polonez plecarea + A fost în centrul atenţiei alături de un star de la PSG!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 17:15

Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern! Cum îşi forţează superstarul polonez plecarea + A fost în centrul atenţiei alături de un star de la PSG!

Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern

Robert Lewandowski este golgheterul lui Bayern Munchen / Profimedia

Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern! Superstarul polonez face tot posibilul pentru a pleca de la campioana Germaniei. Barcelona este favorită să obţină semnătura golgheterului din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern

Nu mai e cale de împăcare între Robert Lewandowski şi Bayern. Superstarul polonez nu mai are de gând să continue la gruparea bavareză şi face tot posibilul pentru a forţa transferul la Barcelona. Potrivit Marca, golgheterul campioanei Germaniei refuză să meargă în cantonamentul care va începe în iulie. După cum era de aşteptat, decizia i-a scos din sărite pe şefii lui Bayern, care nu au de gând să renunţe la vedeta lor.

Aflat în plin scandal cu Bayern, Robert Lewandowski este în centrul atenţiei la Paris. Superstarul polonez a fost surprins în tribune, alături de Marco Verratti, vedeta lui PSG, la finala dintre Rafael Nadal şi Casper Ruud de la Roland Garros 2022.

Reclamă

Robert Lewandowski, suporter de lux pentru Iga Swiatek la Roland Garros 2022

Robert Lewandowski a fost suporter de lux pentru Iga Swiatek în finala Roland Garros 2022. Poloneza a făcut spectacol cu Coco Gauff, scor 6-1, 6-3, şi s-a încoronat din nou regină pe zgura de la Paris. Golgheterul lui Bayern nu a putut lipsi de la marele meci în care conaţionala sa a fost protagonistă.

Robert Lewandowski a evoluat în urmă cu câteva zile în Polonia – Ţara Galilor 2-1, iar acum a fost alături de Iga Swiatek la Roland Garros 2022. Poloneza de 21 de ani a învins-o pe Coco Gauff în două seturi, iar golgheterul lui Bayern a felicitat-o personal.

Alături de Robert Lewandowski, în tribunele de la Paris s-au aflat mai mulţi suporteri polonezi, care au încurajat-o pe favorita lor. Campioana le-a mulţumit acestora după ce a ridicat trofeul. „Mă bucur că văd atâtea steaguri poloneze. Mă bucur atât de mult că avem atât de mulţi suporteri polonezi”, a transmis, emoţionată, Iga Swiatek.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski, adio Bayern Munchen

Robert Lewandowski este ca și plecat de la Bayern Munchen. Starul polonez a făcut marele anunț în cursul zilei de luni. Golgheterul bavarezilor a confirmat că aventura sa alături de campioana Germaniei „s-a încheiat”.

Super-marcatorul polonez a dezvăluit că vrea să semneze cu o nouă echipă în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului cu Bayern Munchen.

„Un lucru este sigur: istoria mea cu Bayern s-a încheiat. Nu îmi pot imagina o relație bună în continuare. Sper să nu mă țină aici doar pentru că pot să facă acest lucru. Un transfer este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, a spus Robert Lewandowski, potrivit jurnalistului Michal Pol.

Bayern Munchen râde de Barcelona: „Bate falimentul la uşă şi tu îl vrei pe Robert Lewandowski?”

Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski. Uli Hoeness, preşedintele de onoare al campioanei Germaniei, a oferit o replică acidă când a fost întrebat despre transferul golgheterului bavarezilor.

„Barcelona vrea să îl transfere pe Lewandowski, dar are o datorie de 1.3 miliarde euro. În Germania erau în faliment de mult timp. Bate falimentul la uşă şi ei fac oferte de milioane unui jucător de la Bayern. Nimeni nu vrea ca Lewandowski să plece. Nu am găsit încă un înlocuitor. Poate va rămâne!”, a spus Uli Hoeness, citat de Marca.

Recomandări
  • Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și