Închide meniul

Ronald Koeman, îngrijorat de viitorul lui Lionel Messi. Propunere inedită pentru arbitru înaintea şocului Barcelona – PSG, din Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 13:53

Ronald Koeman, îngrijorat de viitorul lui Lionel Messi. Propunere inedită pentru arbitru înaintea şocului Barcelona – PSG, din Champions League

Profimediaimages

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul lui Lionel Messi

Lionel Messi, deși este plătit regește, își dorește să plece de pe Camp Nou. Una dintre cele mai vehiculate destinații ale argentinianului este chiar PSG, adversara catalanilor din Champions League. Ronald Koeman nu vrea însă ca acest lucru să aibă un efect negativ asupra vestiarului său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman: “Sper ca Lionel Messi să rămână cu noi” 

“Nu știu dacă PSG va încerca să-l convingă pe Messi să plece, nu este treaba mea. Eu trebuie să să-mi pregătesc jucătorii, iar Messi este un jucator al Barcelonei. Sper ca el să rămână cu noi”, a declarat Ronald Koeman la conferința de presă. 

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până la vară. Plecarea lui de pe Camp Nou ar reprezenta un adevărat șoc planetar, în condițiile în care argentinianul a scris istorie în Catalonia. 653 de goluri în 759 de partide ale Lionel Messi la Barcelona. 

Planul lui Ronald Koeman să-l oprească pe Kylian Mbappe

Barcelona – PSG îi pune față în față pe Lionel Messi și Kylian Mbappe, doi dintre cei mai buni fotbaliști la ora actuală. Cu toate acestea, Ronald Koeman crede că soarta calificării va fi decisă de detaliile la nivel tactic. 

“Nu va fi un duel între Messi și Mbappe. Este o întâlnire între două echipe, cu cel mai bun jucător din lume de partea uneia dintre ele. Noi avem nevoie de el. Și ei au nevoie de Mbappe. Va fi un duel frumos.  

Reclamă

Nu sunt adeptul unui marcaj special. Lucrul important este să știm unde putem juca și unde putem avea jucători între linii. Un aspect crucial este, ca atunci când avem mingea, să fim bine poziționați în caz că vom pierde posesia”, a mai spus Ronald Koeman. 

Mbappe este în formă maximă înaintea duelului cu Lionel Messi. Starul lui PSG a înscris 18 goluri în 28 de partide disputate în acest sezon, în toate competițiile. De două ori a marcat Mbappe în Champions League. 

Ronald Koeman, propunere inedită pentru arbitru 

PSG se va deplasa pe Camp Nou fără Neymar. Brazilianul s-a accidentat la ultimul meci, împotriva lui Caen, și va lipsi cel puțin o lună. În aceste condiții, Ronald Koeman a surprins cu una dintre declarațiile sale.

Reclamă 4 / 0/3

"Trebuie să protejezi acest tip de jucători. Jucători precum Neymar, Messi, Cristiano Ronaldo. Ei sunt cei care ne încânta prin jocul lor. Arbitrii ar trebuie să-i protejeze, deși contactul există în sport”, a adăugat Ronald Koeman.  

Neymar a suferit mult din cauza accidentărilor de când a venit la PSG. Va fi al treilea an la rând când brazilianul rătează faza optimilor în Champions League. 

Barcelona – PSG se va disputa marți, iar prima manșă este programată pe Camp Nou. Ultimul duel dintre cele două echipe avea loc tot în "optimile" Champions League, în 2017.

Atunci, catalanii erau umiliți la Paris, 0-4, dar au reușit cel mai tare "comeback" din istoria competiției. Barcelona, care încă îi mai avea pe Neymar și Suarez, s-a impus cu 6-1 în retur. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și