Închide meniul

Rusia a declanșat războiul în Ucraina! Anunțul fotbalistului român care joacă în Ucraina: “Nimeni de la club nu se aștepta la așa ceva!”. Ce urmează pentru jucător

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 12:26

Reclamă
Rusia a declanșat războiul în Ucraina! Anunțul fotbalistului român care joacă în Ucraina: “Nimeni de la club nu se aștepta la așa ceva!”. Ce urmează pentru jucător

Mihai Leca (stânga), pe vremea când evolua la Chindia

Hepta

Rusia a declanșat războiul în Ucraina! Mihai Leca: “Nimeni nu credea că se va întâmpla așa ceva!”. Anunțul jucătorului român aflat în Ucraina

Mihai Leca evoluează la PFK Lviv, în prima ligă din Ucraina. Fundașul român a ajuns la echipa din țara vecină toamna trecută. În România, Leca a evoluat la Concordia Chiajna, Oțelul Galați, FC Brașov, Daco-Getica, Chindia Târgovișge și FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai este unul dintre românii aflați în Ucraina în momentul în care Rusia a pornit atacurile militare din această dimineață.

Fotbalistul român a recunoscut că cetățenii ucraineni nu se așteptau la o asemenea defășurare a lucrurilor. Momentan, campionatul din Ucraina a fost întrerupt, iar Mihai Leca se gândește serios să revină în România, dacă lucrurile vor degenera.

Rusia a început invazia în Ucraina | Mihai Leca: “Când m-am trezit, aveam o groază de mesaje!

Fundașul de 29 de ani este singur în Ucraina, dar din fericire, situația din orașul său se află sub control.

“Chiar aseară am citit știrile și văzusem că încă nu s-a întâmplat ceva rău și acum, dimineața, când m-am trezit, o groază de mesaje. Am intrat și eu repede pe internet să mă uit și am văzut că au atacat și toată lumea e în panică.

Reclamă
Reclamă

Acum am primit și eu mesaj pe grupul echipei și urmează să ne întâlnim la baza de antrenament. Azi trebuia să facem deplasarea, pe 26 aveam etapă chiar aproape de Kiev.

Unde stau eu în oraș e liniște. E și distanță mai mare de acele zone. Au dat starea de urgență de ieri și s-au amânat meciurile acum. Ne vor spune la antrenament ce avem de făcut. Încă nu a intrat frica și presiunea în mine aici, fiind la mai mare distanță de unde se întâmplă.”

Rusia a început războiul în Ucraina | Mihai Leca: “Dacă nu mă voi simți în siguranță, o să plec acasă!”

“Sunt singur aici, familia e în România. De când am plecat, soția îmi scrie mereu și e la curent cu știrile. Toată lumea e panicată și acum m-au sunat 2-3 prieteni, se tem pentru mine, vor să fiu bine și să mă întorc acasă.

Reclamă

Am discutat zilele trecute și la echipă și toți colegii spuneau că nu cred că începe ceva, că e totul diplomatic, nu se aștepta nimeni să înceapă un război. Nu l-a luat nimeni în serios pe Putin, spuneau că pe el îl interesează acele două orașe (n.r. – regiunile separatiste Donețk și Luhansk)  și nici ei nu știau la ce să se aștepte, dar nu credeau că va începe un război.

Eu, personal, am avut discuții cu cei din conducerea echipei și mi-au spus ca nu se așteptau la război. Noi avem contracte și trebuie să le respectăm, dar cum acum e situație de urgență, poți să negociezi sau să faci ceva. Chiar nu m-am așteptat vreodată când am semnat aici să se întâmple așa ceva.

La ora 11 avem ședintă la bază, mai am colegi străini, un francez și un croat. Daca o să simt că nu sunt în siguranță, o să îmi fac bagajul și plec acasă, pentru că e cel mai important să fii sănătos și lângă familie.”, a spus Mihai Leca, pentru Prosport.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul realist al lui Mircea Lucescu, de lângă Kiev. ”Am auzit niște bubuituri în timpul nopții. Sigur, suntem îngrijorați”

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo.

Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

“Nu mă întorc în România acum, mai aștept. Nu sunt eu cel mai important, am ajuns la o vârstă. Vom lua în curând o decizie pentru că jucătorii mei sunt speriați.

Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament.”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina!

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrainean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și