Închide meniul

Sadio Mane a cumpărat un club din Franța! Anunțul atacantului de la Al-Nassr: „Totul s-a finalizat”

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 16:41

Reclamă
Sadio Mane a cumpărat un club din Franța! Anunțul atacantului de la Al-Nassr: Totul s-a finalizat”

Sadio Mane a cumpărat un club din Franța

Sadio Mane a renunțat la fotbalul european, pentru a se transfera la Al-Nassr / Profimedia

Sadio Mane a cumpărat un club din Franța! Atacantul senegalez, ajuns acum la 31 de ani, a devenit, pe lângă fotbalist, un conducător al unei echipe de fotbal din Hexagon. Este vorba despre formația Bourges Foot 18, din Liga a 4-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada de mercato din această vară, Mane s-a transferat de la Bayern Munchen la Al-Nassr, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Acum, la doar câteva luni de la această mutare, senegalezul a decis să facă un pas important pentru viitorul său, dar și pentru clubul pe care l-a achiziționat.

Sadio Mane a cumpărat un club din Franța! Ce a declarat senegalezul, după implicarea la Bourges Foot 18

Atacatul senegalez, care este coechipier cu Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, a vorbit despre investiția pe care a făcut-o. Sadio Mane a dezvăluit faptul că s-a aflat în discuții de mai mult timp cu reprezentanții autorităților locale din Bourges, pentru a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni la formația respectivă.

Totodată, Mane a dezvăluit faptul că se bucură pentru că a investit la clubul al cărui președinte este Cheikh Sylla, un bun prieten al acestuia. De asemenea, senegalezul a vorbit și despre viitorul clubului din Liga a 4-a a Franței.

„Cu mare plăcere vin la Bourges pentru a sprijini proiectul prietenului meu Cheikh Sylla (n.r. – președintele franco-senegalez al clubului Bourges Foot 18). Suntem în discuții cu primăria de mai mult timp, dar acum totul s-a finalizat.

Reclamă

Nu vin ca un Mesia, dar vom lucra împreună pentru a dezvolta și structura clubului, pentru a încerca să-l ducem la nivel profesionist. Este clar că provocările sunt enorme, dar dacă întreaga populație din Bourges rămâne alături de noi, vom reuși.

Primarul și Cheikh Sylla m-au convins în sfârșit cu argumente, dar și garanții pentru ca, sportiv, clubul să-și atingă obiectivele. Ne vedem în curând la Bourges”, a spus Sadio Mane, citat de leberry.fr.

În momentul de față, cei de la Bourges Foot 18 se află pe locul al 13-lea în clasamentul celui de-al 4-lea eșalon al fotbalului francez, cu doar 4 puncte obținute de la startul noului sezon. De menționat este faptul că în seria respectivă din Liga a 4-a activează doar 14 echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Cariera impresionantă a lui Sadio Mane

Atacantul senegalez și-a început careira de fotbalist la Generation Foot, în țara sa natală. De acolo a făcut pasul la FC Metz, în Franța. A urmat apoi transferul la RB Salzburg, în schimbul sumei de 4 milioane de euro, în anul 2021.

La doi ani de la transferul în Austria a fost descoperit de cei de la Southampton. În anul 2014, englezii îl cumpărau pentru suma de 23 de milioane de euro.

A plecat apoi la Liverpool, în anul 2016, în schimbul sumei de 41,2 milioane de euro. În cei 6 ani petrecuți pe Anfield a câștigat numeroase trofee, cel mai important fiind cel de câștigător al UEFA Champions League în sezonul 2018/2019.

Din lotul „cormoranilor” a plecat la Bayern Munchen, iar, în cele din urmă, a ajuns la Al-Nassr. În momentul de față este cotat la suma de 25 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și