Închide meniul

Scandal la United după umilinţa cu Liverpool! Paul Pogba, făcut praf de o legendă a clubului: „A cauzat haos şi nu are respect”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 10:26

Scandal la United după umilinţa cu Liverpool! Paul Pogba, făcut praf de o legendă a clubului: „A cauzat haos şi nu are respect

Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United

DPA Images / Martin Rickett via hepta

Paul Scholes a dat de pământ pur şi simplu cu Paul Pogba după Manchester United – Liverpool 0-5. Legendarul jucător de pe Old Trafford a fost extrem de critic la adresa francezului despre care spune că nu va mai trebui să îmbrace tricoul lui United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal din cauza lui Paul Pogba la United

Manchester United s-a făcut de râs în faţa lui Liverpool în derby-ul Angliei. Cormoranii aveau 4-0 la pauză în fața unei echipe din care Paul Pogba a lipsit, mijlocașul francez fiind lăsat pe banca de rezerve de Ole Gunnar Solskjaer. Introdus pe teren la pauză, Pogba a rezistat doar 14 minute pe teren. Mai întâi, a pierdut mingea la mijlocul terenului, iar contraatacul a dus la golul 5 al adversarilor.

Apoi a avut o intrare dură asupra lui Naby Keita, cu tălpile în față, ceea ce i-a adus eliminarea în minutul 60, în vreme ce mijlocașul lui Liverpool a fost scos de pe teren cu targa. După meci, Paul Scholes, mijlocașul de legendă al lui Manchester United, a avut o reacţie extrem de dură la adresa francezului căruia îi expiră contractul în vara anului 2022.

Citește și:

Paul Pogba, făcut praf de Paul Scholes

„Să spui că a fost o zi dezamăgitoare ar fi prea puțin. Cred că realizăm toți că a fost dificil, antrenorul a fost prins în emoțiile revenirii de miercuri seară (n.r. – cu Atalanta, 0-2 la pauză, 3-2 la final), dar asta nu avea cum să se întâmple cu Liverpool, au prea multă calitate.

Nu cred că a existat o lipsă de efort. Tactic, cred că au fost o așezare care putea duce la dezastru și, din păcate, chiar a fost un dezastru.

Reclamă

Paul Pogba intră la pauză pentru a ajuta echipa, încearcă să stea pe minge, să arate ce puternic e la mijlocul terenului, dar le oferă golul pe tavă! Apoi e eliminat după o intrare ridicolă, iar acum e 0-5 și ai 10 oameni.

Ar trebui să te gândești: dacă Ole rămâne antrenor, îl vom mai vedea pe Pogba în tricoul lui United? A cauzat haos în ultimii ani. Toți știu ce talent are, toți au încredere în el, inclusiv antrenorul, care a încercat să-l lase să-și atingă potențialul.

Cu toată agitația, nu semnează prelungirea contractului, aproape ține clubul captiv ca pentru o răscumpărare, apoi intră pe teren și face așa ceva?

Reclamă 4 / 0/3

Nu e vina lui Ole, nu mă înțelegeți greșit. Probabil Pogba va mai juca, nu? Dar nu cred că echipei i-ar lipsi ceva dacă nu ar mai face-o. A avut numeroase șanse, continuă să spună că nu are constanță, dar ceea ce a făcut astăzi e doar lipsa disciplinei și de respect pentru antrenor și colegi”, a declarat Scholes, conform thesun.co.uk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și