Închide meniul

Scandal uriaş între Lionel Messi şi Rodrygo, în Brazilia – Argentina: „Laşilor”! Reacţia incredibilă a Balonului de Aur

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 noiembrie 2023, 14:24

Scandal uriaş între Lionel Messi şi Rodrygo, în Brazilia – Argentina: „Laşilor! Reacţia incredibilă a Balonului de Aur

Scandal uriaş între Lionel Messi şi Rodrygo

Lionel Messi şi Rodrygo, în timpul meciului Brazilia - Argentina / Profimedia

Scandal uriaş între Lionel Messi şi Rodrygo, în Brazilia – Argentina. Partida de pe Maracana a fost extrem de tensionată, atât în tribune, cât şi pe teren. Meciul a început cu 30 de minute întârziere, din cauza incidentelor dintre fanii argentinieni şi forţele de ordine braziliene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucrurile nu au stat diferit pe teren. Lionel Messi şi Rodrygo au avut un dialog aprins, iar argentinianul i-a dat apoi o palmă peste cap jucătorului de la Real Madrid.

Scandal uriaş între Lionel Messi şi Rodrygo, în Brazilia – Argentina

Partida dintre Brazilia şi Argentina a fost marcată de mai multe evenimente neplăcute. Un astfel de episod i-a avut ca protagonişti pe Lionel Messi şi Rodrygo. Brazilianul discuta cu Rodrigo De Paul, moment în care căpianul Argentinei a venit furios către starul de la Real Madrid. Messi l-a luat de ceafă pe tânărul de 22 de ani, după care i-a dat o palmă peste ceafă.

Argentinienii de la tycsports.com au dezvăluit şi dialogul dintre cei doi. Messi şi-a pierdut cumpătul în momentul în care brazilianul i-a făcut laşi. „Suntem campioni mondiali, de ce suntem laşi? Ai grijă ce spui”, i-a transmis Balonul de Aur.

Reclamă

Partida a început cu 30 de minute întârziere din cauza incidentelor din tribune din timpul imnurilor. Messi a luat chiar decizia de a merge la vestiare împreună cu jucătorii săi, pentru a încerca să liniştească lucrurile, motiv pentru care Rodrygo l-a făcut laş.

Scene şocante în Brazilia – Argentina!

Brazilia şi Argentina s-au întâlnit în preliminariile pentru Cupa Mondială 2026 în ceea ce ar fi trebuit să fie o sărbătoare fotbalistică. Partida de pe legendarul Maracana a fost marcată de evenimentele nefericite dinaintea fluierului de start, atunci când fanii celor două echipe s-au luat la bătaie.

Poliţia braziliană a intervenit imediat, atacând fanii argentinieni. Potrivit espn.com, mulţi spectatori s-au panicat şi au încercat să intre pe teren, pentru a scăpa de scenele violente din tribune. Un fan a părăsit stadionul pe targă.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care au văzut momentele de groază, jucătorii argentinieni au mers către peluză şi au îndemnat la calm. Lionel Messi a luat apoi decizia ca jucătorii campioanei mondiale să meargă la vestiare:

„Am văzut cum poliţia lovea acei oameni şi mulţi jucători aveau familia în zona aceea. Nu eram concentraţi la joc. Lucrurile astea s-au întâmplat şi în Copa Libertadores.

Am decis să ieşim de pe teren pentru că era imposibil de jucat în aceste condiţii. Şi de asemenea, am considerat că dacă mergem la vestiare, vom ajuta ca situaţia să se calmeze”, a declarat Lionel Messi, potrivit sursei citate mai sus.

Campioana mondială a câştigat în cele din urmă cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Nicolas Otamendi în minutul 63, cu o lovitură de cap.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și