Închide meniul

Scene incredibile la meciul echipei lui Mircea Lucescu! Jucătorii s-au ascuns în buncăre după ce s-au auzit sirenele de război. Partida s-a reluat după o oră

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 19:48

Scene incredibile la meciul echipei lui Mircea Lucescu! Jucătorii s-au ascuns în buncăre după ce s-au auzit sirenele de război. Partida s-a reluat după o oră

Dinamo Kiev - Beșiktaș 2-3

Mircea Lucescu / Profimedia

Scene incredibile la meciul echipei lui Mircea Lucescu! Jucătorii celor două echipe au fugit de pe teren şi s-au ascuns în buncăre după ce s-au auzit sirenele de război. Dinamo Kiev s-a impus cu 5-1 în deplasarea de la Oleksandriya.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a trecut prin momente dificile în deplasarea de la Oleksandriya. Sirenele de război au sunat, iar meciul a fost întrerupt timp de o oră. Jucătorii şi cei din staff-ul s-au ascuns în buncăre, scrie sport.ua.

Scene incredibile la meciul echipei lui Mircea Lucescu

Meciul a fost întrerupt în minutul 75, atunci când s-au auzit sirenele de război. Din fericire, lucrurile s-au calmat iar echipa lui Mircea Lucescu s-a impus cu 5-1. Pentru echipa lui Dinamo Kiev  au marcat Andriyevski (17), Vanat (32), Vivcharenko (73, 80) și Buyalskyy (89), în timp ce pentru gazde a marcat Siheiev (40).

Mircea Lucescu, la un pas să plece de la Dinamo Kiev! Cine i-ar putea lua locul

Mircea Lucescu e la un pas să plece de la Dinamo Kiev. Tehnicianul român ar putea fi demis la finalul sezonului. Dinamo Kiev se află în campionat abia pe locul 4, la 10 puncte în spatele liderului Şahtior Doneţk.

Tehnicianul român ar putea fi înlocuit cu Marek Papszun, antrenorul campioanei Poloniei, Rakow.

Reclamă

Mircea Lucescu a semnat în 2020 cu Dinamo Kiev, după ce în trecut a fost mai mulţi ani antrenorul lui Şahtior Doneţk.

Cu Dinamo Kiev Mircea Lucescu a cucerit un campionat, o Cupă și o Supercupă a Ucrainei. Cel mai bun sezon al lui Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior a fost chiar primul, când românul a cucerit toate cele 3 trofee.

Cu Şahtior Doneţk Mircea Lucescu a cucerit 8 titluri de campion şi 6 Cupe ale Ucrainei. În sezonul 2008-2009 Mircea Lucescu a cucerit cu Şahtior Doneţk şi Cupa UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev a suferit o intervenţie chirurgicală pentru coxartroză, afecţiunea pe care o avea de ceva vreme.

Mircea Lucescu a fost operat!

Intervenția chirurgicală de la piciorul stâng al antrenorului Mircea Lucescu a avut succes. Decizia de a face o operație în Ucraina și nu în țările europene a fost luată chiar de antrenorul principal, după meciul cu Șahtior pentru a-și arăta sprijinul față de Ucraina și poporul ucrainean.

Mai mult, acesta a vrut să fie alături de echipă și să monitorizeze antrenamentele elevilor săi. În viitorul apropiat, Lucescu va începe refacerea sub atenta supraveghere a doctorilor din Capitală, care încearcă să îl ajute să se recupereze cât mai repede.

Antrenorul se află deja într-o stare excelentă, iar dispoziția sa este una foarte bună. Acesta a început să facă primii pași prin salon și salută echipa și fanii ei”, a anunţat clubul Dinamo Kiev pe contul său de Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și