Închide meniul

Seară de vis în Champions League! Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în sferturile de finală. Benzema, Ramos şi De Bruyne au făcut show

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 20:43

Seară de vis în Champions League! Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în sferturile de finală. Benzema, Ramos şi De Bruyne au făcut show

Profimediaimages

Real Madrid a învins-o pe Atalanta şi s-a calificat în sferturile Ligii

Real Madrid – Atalanta 3-1, Manchester City – Borussia Monchengladbach 2-0

Karim Benzema, Sergio Ramos şi Marco Asensio au marcat în victoria celor de la Real Madrid cu Atalanta, scor 3-1. În tur, echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 1-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City pare mai decisă ca niciodată să încerce cucerirea trofeului în acest sezon. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat cu o dublă victorie în faţa celor de la Monchengladbach: 2-0. Kevin De Bruyne şi Gundogan au marcat golurile victoriei. 

Pe lângă Real Madrid şi Manchester City, s-au mai calificat în sferturi PSG, Borussia Dortmund, FC Porto şi Liverpool.

Ultimele două echipe calificate în sferturile se vor decide după meciurile Bayern Munchen – Lazio şi Chelsea – Atletico Madrid. 

Min. 90: Final! Real Madrid şi Manchester City şi Real Madrid s-au calificat în sferturile de finală. 

Reclamă

Min. 85: GOOOL Real Madrid! A marcat şi Asensio! 

Min. 82: GOOOL Atalanta! Muriel marchează un supergol din lovitură liberă. 

Min. 60: GOOOL Real Madrid! Sergio Ramos a marcat din penalty. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 34: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema marchează după o gafă uluitoare a lui Sportiello.

Min 18: GOOOL Manchester City! Ilkay Gundogan a marcat din pasa lui Foden. 

Min 13: GOOOL Manchester City! Kevin De Bruyne a deschis scorul cu o execuție superbă. 

Min. 1: Au început partidele. 

Echipe de start Real Madrid – Atalanta

Real Madrid: Courtois – Nacho, Ramos, Varane, Mendy – Kroos, Valverde, Modric – Vazquez, Benzema, Vinicius Jr.

Atalanta: Sportiello – Toloi, Djimsiti, Romero – Maehle, De Roon, Pessina, Goosens – Malinovsky, Muriel, Pasalic

Echipe de start Manchester City – Borussia Monchengladbach

Manchester City: Ederson – Walker, Diar, Laporte, Cancelo – Gundogan, Rodri, De Bruyne – Mahrez, B. Silva, Foden

Reclamă

Gladbach: Sommer – Lainer, Elvedi, Ginter, Bensebaini – Zakaria, Neuhaus – Hofmann, Stindl, Embolo – Thuram

Real Madrid a câștigat la limită pe terenul Atalantei în tur. Ferland Mendy a marcat golul victoriei în minutul 86. Madrilenii s-au chinuit să ajungă la poarta gazdelor, deși italienii au evoluat în 10 oameni încă din minutul 17.

Real Madrid – Atalanta, meciul serii în Champions League

Zinedine Zidane va avea o misiune dificilă împotriva Atalantei. Tehnicianul francez nu va putea conta pe serviciile lui Carvajal, Casemiro, Eden Hazard, Mariano și Odriozola. 

Real Madrid suferă pe plan ofensiv. Galacticii au înscris mai mult de un gol în doar una din ultimele cinci partide. În ultima etapă de La Liga, formația de pe Bernabeu s-a chinuit "acasă" cu Elche. Benzema a marcat golul victoriei în minutul 90+3.

Va fi un duel strâns la returul dintre Real Madrid și Atalanta. Italienii au demonstrat și în sezonul precedent că pot face o figură frumoasă în Europa.

Manchester City – Monchengladbach, Guardiola vrea în "sferturi"

Echipa lui Guardiola defilează în Premier League în acest sezon. City are 14 puncte avans peste rivala United, ocupanta locului secund. 

Champions League este singurul trofeu care îi lipsește lui Guardiola în Anglia. Cum campionatul este deja acontat, City se va concentra pe cucerirea trofeului suprem.

A fost 2-0 în tur pentru formația de pe Etihad. Gladbach a intrat în criză de când Marco Rose a anunțat oficial că semnează cu Dortmund la vară: nemții  au șase înfrângeri consecutive în toate competițiile. 

Manchester City va încerca să-și asigure calificarea încă din prima repriză. Echipa lu Guardiola va lua cu asalt careul lui Monchengladbach, pentru a anula orice speranță de revenire a nemților. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și