Închide meniul

Sergio Ramos ar putea ajunge la Galatasaray. Anunțul presei din Spania

Alex Ioniță Publicat: 23 august 2023, 20:11

Reclamă
Sergio Ramos ar putea ajunge la Galatasaray. Anunțul presei din Spania

Sergio Ramos ar putea ajunge la Galatasaray

Sergio Ramos, în timpul unui meci / Profimedia

Sergio Ramos ar putea ajunge la Galatasaray. Experimentatul fundaș este gata de o nouă provocare, după despărțirea de campioana Franței, PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 37 de ani a rămas liber de contract în această perioadă de mercato, după ce a plecat de la PSG. Acum, acesta se află în vizorul celor de la Galatasaray, formație care se luptă pentru un loc în grupele UEFA Champions League.

Sergio Ramos ar putea ajunge la Galatasaray. De ce depinde mutarea

Potrivit informațiilor oferite de as.com, Sergio Ramos nu dorește să părăsească Europa. Campionul mondial ar dori să joace în continuare la cel mai înalt nivel și, totodată, să își crească numărul de meciuri jucate în UEFA Champions League.

Astfel, spaniolul ar putea ajunge la Galatasaray, echipă care joacă în play-off-ul UEFA Champions League, împotriva celor de la Molde. În momentul de față, mutarea depinde de calificarea formației „Cim-Bom” în grupele Ligii Campionilor.

Potrivit sursei citate anterior, Sergio Ramos ar cere un salariu de 15 milioane de euro pentru un contract valabil de două sezoane. În momentul de față, oficialii turci sunt dispuși să îi ofere 10 milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri de performanță.

Reclamă

Dacă Galatasaray va reuși să îl aducă pe Sergio Ramos, mutarea ar însemna o nouă lovitură de imagine dată de turci. În momentul de față, în lotul echipei din Istanbul se regăsesc jucători precum Mauro Icardi, Dires Mertens, Hakim Ziyech sau Wilfred Zaha.

Sergio Ramos ar fi putut ajunge la Beșiktaș

Fundașul care a câștigat Cupa Mondială alături de Spania, în anul 2010, ar fi putut ajunge la marea rivală a celor de la Galatasaray, Beșiktaș. Totuși, oficialii „vulturilor” au anunțat, printr-un comunicat, motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

„Talisca și Sergio Ramos, doi fotbaliști de succes, pe care orice club, președinte sau antrenor i-ar vrea, au fost pe lista noastră de transferuri. Anderson Talisca și clubul său, precum și Sergio Ramos, au fost contactați pentru negocieri, însă le-am întrerupt din cauza neînțelegerilor pe teme financiare”, au anunțat oficialii lui Beșiktaș.

Reclamă 4 / 0/3

Cariera lui Sergio Ramos este de-a dreptul impresionantă. Spaniolul și-a început cariera la Sevilla, iar apoi a fost cumpărat de Real Madrid, pentru 27 de milioane de euro, în vara anului 2005. A plecat din capitala Spaniei în anul 2021, atunci când a ajuns, pe gratis, la PSG, formație de care s-a despărțit în această vară.

Până în momentul de față, campionul mondial a adunat 778 de meciuri în întreaga carieră în care a reușit să marcheze de 110 ori. De asemenea, a oferit și 41 de pase decisive.

Ramos a câștigat cele mai multe trofee alături de Real Madrid. În palmaresul acestuia se regăsesc: 5 titluri de campion al Spaniei, 2 Cupe ale Spaniei, 4 Supercupe ale Spaniei, 4 trofee UEFA Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 4 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 2 titluri de campion al Franței și o Supercupă a Franței.

De asemenea, alături de echipa națională a Spaniei a reușit să câștige: o Cupă Mondială, 2 Campionate Europene și un Campionat European U19.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și