Închide meniul

Silvio Berlusconi şi Gigi Becali pot negocia transferul uriaş al lui Ianis Stoica în Italia. Fostul patron de la Milan a pus ochii pe „perla” de la FCSB. Anunţul făcut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 19:13

Silvio Berlusconi şi Gigi Becali pot negocia transferul uriaş al lui Ianis Stoica în Italia. Fostul patron de la Milan a pus ochii pe „perla de la FCSB. Anunţul făcut

Silvio Berlusconi a pus ochii pe Ianis Stoica

Zuma Press / Valerio Portelli via Hepta

Jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.com susţin că de puştiul – minune de la FCSB a pus ochii şi echipa patronată de Silvio Berlusconi, Monza. Ianis Stoica se potriveşte perfect proiectului pus la cale de Silvio Berlusconi la Monza. Fostul patron de la Milan îşi doreşte ca echipa sa să promoveze şi vrea să se axeze pe creşterea jucătorilor tineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal a făcut o primă ofertă pentru Ianis Stoica

Arsenal e echipa care insistă pentru super-transferul lui Ianis Stoica. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, „tunarii” i-au oferit 7.500.000 de euro lui Gigi Becali. Patronul FCSB a refuzat această ofertă şi le-a transmis englezilor că vrea 10 milioane de euro plus un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Puştiul minune de la FCSB trece printr-un moment excelent. Autor al unui gol şi al unui assist etapa trecută, cu FC Botoşani, Ianis Stoica a anunţat ce obiectiv măreţ are în acest sezon. „Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a precizat atacantul de 18 ani.

Citește și:

Pe Ianis Stoica a pus ochii şi Galatasaray. Nu e singurul jucător de la FCSB pe care îl vor turcii. Si Octavian Popescu e pe lista lor. Becali e sigur că îşi umfla conturile, dacă îşi vinde toate vedetele.

Reclamă

Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cre dă jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a mai spus Gigi Becali pentru AS.ro.

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României. Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 450.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și