Închide meniul

Spaniolii anunţă că Mbappe și-a luat gândul de la Real Madrid! Un alt gigant din Europa a intrat pe fir pentru transferul anului. Unde ar putea ajunge, la vară, starul lui PSG

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 17:24

Reclamă
Spaniolii anunţă că Mbappe și-a luat gândul de la Real Madrid! Un alt gigant din Europa a intrat pe fir pentru transferul anului. Unde ar putea ajunge, la vară, starul lui PSG

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Liverpool

Hepta

Kylian Mbappe a fost eroul lui PSG aseară, în meciul cu Real Madrid, scor 1-0, din turul optimilor Champions League. Atacantul de 23 de ani a marcat unicul gol al partidei de pe Parc des Princes în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe și-a luat gândul de la Real Madrid! Liverpool a intrat pe fir pentru transferul starului lui PSG

În ultima vreme s-a vorbit intens despre un posibil transfer al lui Mbappe chiar la Real. Președintele Florentino Perez visează să-l aducă pe tânărul campion mondial pe Santiago Bernabeu, dar misiunea nu se anunță deloc ușoară.

Astăzi, jurnaliștii spanioli au lansat o informație care a făcut rapid înconjurul presei internaționale. Potrivit Sport.es, Mbappe ar fi tentat de un transfer în Anglia, la Liverpool.

Conform sursei citate, starul lui PSG nu privește cu ochi buni situația actuală de la Real Madrid. Trupa lui Carlo Ancelotti a trimis un singur șut pe poartă în duelul de aseară și nu traversează cea mai bună formă.

Mbappe își dorește să facă performanță la cel mai înalt nivel, motiv pentru care vrea să fie sigur că, echipa la care va juca din sezonul următor, se va lupta an de an la prestigiosul trofeu Champions League.

Reclamă

Jurgen Klopp ar putea fi decisiv pentru viitorul lui Mbappe

Jurnaliștii iberici anunță că, în acest moment, Mbappe nu se gândește la o mutare la Real Madrid, echipă despre care consideră că are nevoie de o reîmprospătare masivă la nivelul lotului. Nici varianta prelungirii înţelegerii cu PSG nu a căzut complet de pe masa negocierilor. Miliardarii de la cârma clubului parizian pregătesc o ofertă astronomică, greu de refuzat pentru orice fotbalist.

Dar Mbappe nu urmărește numai partea financiară, iar pe asta se bazează și conducătorii lui Liverpool, care încearcă să-l ademenească pe Anfield, la vară. Jurgen Klopp este un mare admirator al lui Mbappe, iar acest lucru ar putea cântări enorm în decizia finală a atacantului francez.

160 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

PSG – Real Madrid 1-0 | Nasser Al-Khelaifi: Aproape că PSG nu are o relație cu Real Madrid

După desele tentative eșuate ale celor de la Real Madrid de a-l transfera pe Kylian MBappe, Nasser Al-Khelaifi a dezvăluit că relațiile dintre cele două cluburi sunt reci. PSG a refuzat în vara lui 2021 200 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe.

”Aproape că nu avem vreo relație cu Real Madrid. Nu am de gând să mă întorc la ce s-a întâmplat între noi, avem păreri, mentalități și obiective diferite. Cred în fotbalul accesibil tuturor, de la cel mai mic club până la cel mai mare”, a spus Al-Khelaifi, înaintea duelului de la Paris.

PSG – Real Madrid 1-0 | Cum a uitat Kylian Mbappe de transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost decisiv în victoria din turul optimilor Ligii Campionilor. A marcat singurul gol al meciului, chiar în prelungiri, după o fază antologică. La final, el a dezvăluit că nu s-a gândit nicio secundă la eventualul transfer la Real Madrid, despre care toată lumea vorbește în ultimul an.

”Cum să ignori situația mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare. Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit.

Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj. Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum. O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”, a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și