Închide meniul

Spectacol total în amicalul Arsenal – Barcelona 5-3! Reacţia categorică a lui Xavi: „Ei jucau finala Champions League!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 11:01

Reclamă
Spectacol total în amicalul Arsenal – Barcelona 5-3! Reacţia categorică a lui Xavi: „Ei jucau finala Champions League!

Manchester City - Arsenal, LIVE TEXT

Jucătorii lui Arsenal, în timpul amicalului cu Barcelona/ Profimedia

A fost spectacol total în amicalul dintre Arsenal şi Barcelona, încheiat cu scorul de 5-3. Cele două formaţii s-au duelat într-un meci disputat la Los Angeles, în cadrul turneului american de pregătire. Peste 70.000 de oameni au fost prezenţi pe stadion, la confruntarea dintre catalani şi „tunari”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Xavi s-a declarat nemulţumit de intensitatea cu care Arsenal a abordat partida.

Spectacol total în amicalul Arsenal – Barcelona 5-3

Scorul amicalului de lux dintre Barcelona şi Arsenal a fost deschis de Robert Lewandowski, în minutul 7. Ulterior, la doar patru minute distanţă, Bukayo Saka a reuşit să egaleze pentru trupa lui Mikel Arteta.

Până la pauză s-au mai marcat alte două goluri. Raphinha i-a dus din nou în avantaj pe catalani, în minutul 44, urmând ca „tunarii” să revină pe tabelă după reuşita lui Kai Havertz, jucător transferat în această vară de la Chelsea.

Arsenal a preluat conducerea în minutul 56, prin golul lui Trossard, iar acelaşi Trossard a marcat pentru 4-2 în minutul 78. Catalanii au redus din diferenţă în minutul 88, însă scorul final a fost stabilit de Vieira, în ultimul minut de joc.

Reclamă

Xavi, reacţie categorică după Arsenal – Barcelona 5-3

La finalul meciului, Xavi a oferit câteva declaraţii, mărturisind că duelul cu Arsenal a fost spectaculos pentru public, însă nu şi pentru el. Acesta susţine că echipa sa a arătat slăbiciuni în defensivă.

„Noi jucam primul nostru meci amical și ei jucau finala Champions League. A fost un meci foarte bun pentru spectacol, dar nu atât de bun pentru antrenori. S-au văzut lucruri pozitive însă cred că am fost sensibili în apărare.

Noi jucam primul nostru meci amical și ei jucau finala Champions League. A fost un meci foarte bun pentru spectacol, dar nu atât de bun pentru antrenori. S-au văzut lucruri pozitive însă cred că am fost sensibili în apărare”, a declarat Xavi, conform mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Arsenal, a fost al cincilea amical al verii, şi al treilea din cadrul turneului de pregătire din SUA. De cealaltă parte, catalanii se aflau la a doua partidă de pregătire a sezonului.

Barcelona mai are programate alte trei dueluri amicale de lux. Catalanii se vor duela cu Real Madrid, pe 30 iulie, urmând ca ulterior să se mai dueleze şi cu AC Milan şi Tottenham.

Arsenal, de cealaltă parte, se va mai duela cu AS Monaco, în cadrul turneului de pregătire din SUA, urmând ca ulterior să o întâlnească pe Manchester City în Supercupa Angliei, meci programat pe 6 august.

Declan Rice a semnat cu Arsenal

Declan Rice a semnat cu Arsenal! Mijlocaşul de 24 de ani a fost prezentat oficial de „tunari” în cursul zilei de sâmbătă. Fostul căpitan al celor de la West Ham a semnat un contract valabil până în iunie 2028, cu opţiune de prelungire.

Potrivit lui Fabrizio Romano, suma plătită de Arsenal pentru transferul lui Declan Rice de la West Ham este de 100 de milioane de lire sterline, sumă la care se adaugă alte 5 milioane de lire sterline sub formă de bonusuri. În total, „tunarii” vor plăti 122 de milioane de euro şi au realizat astfel cel mai scump transfer din istoria Premier League. Chelsea îl cumpărase pe Enzo Fernandez pentru 121 de milioane de euro.

Fostul căpitan de la West Ham a semnat cu „tunarii” un contract valabil până în iunie 2028, având opţiune de prelungire pentru încă un an.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și