Închide meniul

Declan Rice a semnat cu Arsenal! Mijlocaşul de 24 de ani a fost prezentat oficial de „tunari”

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 17:09 / Actualizat: 15 iulie 2023, 18:46

Reclamă
Declan Rice a semnat cu Arsenal! Mijlocaşul de 24 de ani a fost prezentat oficial de „tunari

Declan Rice a semnat cu Arsenal

Declan Rice, noul jucător al lui Arsenal, a cucerit trofeul Conference League cu West Ham sezonul trecut / Profimedia

Declan Rice a semnat cu Arsenal! Mijlocaşul de 24 de ani a fost prezentat oficial de „tunari” în cursul zilei de sâmbătă. Fostul căpitan al celor de la West Ham a semnat un contract valabil până în iunie 2028, cu opţiune de prelungire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Fabrizio Romano, suma plătită de Arsenal pentru transferul lui Declan Rice de la West Ham este de 100 de milioane de lire sterline, sumă la care se adaugă alte 5 milioane de lire sterline sub formă de bonusuri. În total, „tunarii” vor plăti 122 de milioane de euro şi au realizat astfel cel mai scump transfer din istoria Premier League. Chelsea îl cumpărase pe Enzo Fernandez pentru 121 de milioane de euro.

Declan Rice a semnat cu Arsenal! Mijlocaşul de 24 de ani a fost prezentat oficial de „tunari”

Declan Rice este noul jucător al celor de la Arsenal. Internaţionalul englez de 24 de ani a fost prezentat oficial de echipa de pe Emirates.

Fostul căpitan de la West Ham a semnat cu „tunarii” un contract valabil până în iunie 2028, având opţiune de prelungire pentru încă un an.

Reclamă

Rice rămâne astfel la Londra, după ce a început fobalul la academia lui Chelsea, după care s-a mutat la academia „ciocănarilor”. De atunci, Rice a evoluat la mai multe grupe de juniori de la West Ham şi a debutat la echipa mare în sezonul 2017/18. În total, el a îmbrăcat tricoul lui West Ham de 214 ori, reuşind să înscrie 15 goluri şi să ofere 13 pase de gol.

Mikel Arteta este încântat de transferul lui Declan Rice la Arsenal

Sezonul trecut, el a purtat banderola de căpitan a echipei, după retragerea lui Mark Noble, reuşind să ridice la începutul lunii iunie trofeul Conference League. West Ham a cucerit trofeul după ce a învins-o în ultimul act de la Praga pe Fiorentina, scor 2-1. La naţionala Angliei, Declan Rice are 43 de selecţii şi a marcat 3 goluri. În debutul carierei, Rice a evoluat pentru reprezentativele de tineret ale Irlandei, dar şi pentru echipa naţională de seniori, acolo unde a bifat 3 selecţii.

„Suntem foarte fericiţi că Declan ni s-a alăturat. Este un jucător cu calităţi incredibile, care a evoluat la cel mai înalt nivel în Premier League şi pentru naţionala Angliei în ultimele sezoane. Declan aduce calitate şi este un talent excepţional, care are potenţialul de a avea mult succes aici.

Reclamă 4 / 0/3

Declan are o experienţă uriaşă în Premier League la doar 24 de ani. A fost căpitanul unei echipe foarte bune a lui West Ham şi recent a ridicat un trofeu european. Suntem foarte încântaţi că ni s-a alăturat”, a declarat Mikel Arteta, potrivit arsenal.com.

Noul jucător al celor de la Arsenal, cotat la 90 de milioane de euro pe transfermarkt.com, va purta tricoul cu numărul 41 pe Emirates.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și