Închide meniul
VIDEO

Spectacol total în Liga Portugal, în AntenaPLAY! 13 goluri în 3 meciuri! Dramatism în Sporting – Vizela 3-2. Toate golurile

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 0:15 / Actualizat: 9 noiembrie 2023, 17:14

Reclamă
Spectacol total în Liga Portugal, în AntenaPLAY! 13 goluri în 3 meciuri! Dramatism în Sporting – Vizela 3-2. Toate golurile

Profimedia

Spectacol total în campionatul Portugaliei! Sporting – Vizela 3-2! Mai multe dueluri ce se anunţă a fi foarte disputate vor avea loc în acest weekend. Liga Portugal e transmisă LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua de sâmbătă a fost una de excepţie. S-au marcat numai puţin de 13 goluri în cele 3 partide din Liga Portugal care s-au disputat sâmbătă. Toate partidele pot fi văzut în AntenaPLAY.

Show-ul a fost deschis de Gil Vicente, care a învins cu 5-0 pe Portimonense. A urmat victoria uriaşă a celor de la Casa Pia în deplasarea de la Farense. Ziua s-a încheiat cu thrillerul de la Lisabona, dintre Sporting şi Vizela, scor 3-2.

Vezi AICI meciurile din Liga Portugal!

VIDEO Sporting Lisabona – Vizela 3-2!

Min. 90+9: GOOOL Sporting! Paulinho a marcat golul victoriei în minutul 9 al prelungirilor!

Reclamă

Min. 77: GOOOL Vizela! Şoc la Lisabona! Oaspeţii au egalat într-un singur minut. Moreira a egalat.

Min. 76: GOOOL Vizela! Essende a redus din diferenţă la capătul un atac rapid.

Min. 15: GOOL Sporting! Viktor Gyokeres a reuşit dubla. Atacantul suedez a marcat din nou după un singur minut.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 14: GOOL Sporting! Viktor Gyokeres a deschis scorul în partida cu Vizela

Min. 1: A început partida

VIDEO Farense – Casa Pia 0-3

Min. 90: GOOOL Casa Pia! Saviour a marcat din penalty.

Min. 64: GOOOL Casa Pia! A marca Pablo Roberto cu un şut puternic de la marginea careului.

Min. 17:  Gol anulat Farense! Costa a marcat, dar golul a fost anulat după intervenţia VAR. Jucătorul de la Farense se afla în poziţie de offside.

Min. 15: GOOOL Casa Pia! Clayton a deschis scorul cu o lovitură de cap!

Min. 1: A început partida dintre Farense şi Casa Pia.

Reclamă

VIDEO Gil Vicente – Portimonense 5-0

Update 19.30: Fluier final! Gil Vicente a învins-0 cu 5-0 pe Portimonense. De la ora 20.00, Farense va juca împotriva lui Casa Pia.

Min. 90+5: Gol Gil Vicente! Gabriel Pereira a stabilit scorul final al partidei cu Porimonense.

Min. 72: Gol Gil Vicente! Gazdele fac spectacol! Tidjany Chabrol a dus scorul la 4-0 în minutul 72.

Min. 58: Gol Gil Vicente! Gazdele au înscris pentru a treia oară. De data aceasta, Pedro Tiba a marcat.

Min. 45+5: Gol Gil Vicente! Japonezul a reuşit dubla în prelungirile primei reprize, din pasa lui Ze Carlos.

Min. 8. Gol Gil Vicente! Gazdele au deschis scorul în minutul 8 prin Kanya Fujimoto, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min. 1: A început partida!

Gil Vicente – Portimonense – echipele de start 

Gil Vicente: Da Silva – Ze Carlos, Gabriel, Fernandes, Buta – Pedro, Gbane, Dominguez – De Sales, Baturina, Fujimoto

Antrenor: Vitor Campelos

Portimonense: Vinicius Silvestre – Oliveira, Pedrao, Relvas, Seck – Mauricio, Estrela Moreira – Jasper, Carlinhos, Rildo – Carrillo Morales

Antrenor: Paulo Sergio

Spectacol total în campionatul Portugaliei! Ce meciuri poţi vedea în acest weekend

Duminică, de la 17.30, Rio Ave o va întâlni pe Chaves, iar de la ora 20.00 Estrela va juca împotriva lui Guimaraes. Ultimul meci de duminică din Liga Portugal va fi de la ora 22.30, între Arouca şi Estoril.

Luni se anunţă super-dueluri în Liga Portugal, de la ora 20.40 Moreirense jucând cu FC Porto. Luni, de la 22.45, se va juca meciul etapei, dintre Boavista şi campioana de anul trecut, Benfica.

 

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Angel Di Maria și Pepe, vedete în Liga Portugal

Portarul lui Porto, Diego Costa, și fundașul Benficăi, Antonio Silva, sunt cei mai bine cotați jucători din Portugalia (45 de milioane de euro). Cei mai titrați fotbaliști sunt însă Angel Di Maria și Pepe.

Argentinianul a revenit la Benfica în această vară, din postura de campion mondial alături de Lionel Messi. El a câștigat 30 de trofee în carieră. Marea lovitură a dat-o cu Real Madrid, când a câştigat Liga Campionilor (2014) şi titlul în La Liga (2012). Starul argentinian a câştigat cinci titluri în Ligue 1 cu PSG (2016, 2018, 2019, 2020, 2022), cinci Cupe ale Franţei (2016, 2017, 2018, 2020, 2021) şi patru Cupe ale Ligii (2016, 2017, 2018, 2020).

De cealaltă parte, Pepe a ajuns la 40 de ani, dar încă joacă la un nivel înalt. Campion european alături de Cristiano Ronaldo, în 2016, Pepe se poate lăuda cu alte 26 de trofee, între care trei Ligi ale Campionilor cu Real Madrid.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” Vezi toate știrile
Citește și