Închide meniul

„Sunteţi vizat?” Momentul în care Răzvan Lucescu şi-a pierdut răbdarea şi a răbufnit: „Eu nu vin aici ca să mint!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2024, 10:45

Reclamă
„Sunteţi vizat? Momentul în care Răzvan Lucescu şi-a pierdut răbdarea şi a răbufnit: „Eu nu vin aici ca să mint!

Momentul în care Răzvan Lucescu şi-a pierdut răbdarea

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci al lui PAOK / Profimediaimages

Au apărut detalii despre momentul în care Răzvan Lucescu şi-a pierdut răbdarea şi a răbufnit la conferinţa de presă de după meciul Atromitos – PAOK, scor 0-2, din etapa a 21-a a campionatului Greciei. Antrenorul român a obţinut o nouă victorie, dar a avut un discurs dur în faţa jurnaliştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a câştigat dramatic meciul din deplasare. Shwab şi Konstantelias au marcat golurile victoriei în minutele 89, respectiv 90+3. Alb-negrii puteau deschide scorul încă din prima repriză, dar reuşita lui Ozdoev a fost anulată cu VAR.

Momentul în care Răzvan Lucescu şi-a pierdut răbdarea şi a răbufnit, după Atromitos – PAOK 0-2

Lucescu nu şi-a explicat de ce golul nu a fost validat şi a tras un semnal de alarmă la conferinţa de presă.

Până acum am dat dovadă de o mentalitate de luptători, am dat totul la fiecare meci. Această partidă a fost o experienţă diferită. Dacă vom continua să fim la fel de răbdători, vom reuşi. Eu vreu să ştiu de ce acel gol a fost anulat de arbitri în cabina VAR. Nu pot înţelege şi vreau să mi se explice de ce nu a contat.

(Reporter: Sunteţi vizat şi asta are impact asupra arbitrilor?) Nu vreau să comentez acest aspect. Nu îmi pasă! Eu sunt mereu în faţa ta şi vorbesc cu argumente. Uneori vorbesc într-un mod politicos, alteori mai puţin. Dar ştiu că spun adevărul, nu voi veni niciodată aici ca să mint!„, a reacţionat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Reclamă

Echipa lui Lucescu este lider în clasament, cu 50 de puncte obţinute în 21 de meciuri (16 victorii, două remize, trei înfrângeri). Pe locul doi este AEK Atena, cu 48 de puncte.

PAOK va întâlni în etapa următoare chiar pe AEK, la 11 februarie, pe teren propriu.

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro

După ce a obținut rezultate senzaționale în prima parte a acestui sezon, oficialii echipei din Salonic au decis să îi prelungească înțelegerea lui Răzvan Lucescu. Acesta va fi plătit regește la echipa din nordul Greciei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de newsbomb.gr, Răzvan Lucescu își va prelungi contractul cu PAOK Salonic. Tehnicianul român va semna o înțelegere valabilă până în vara anului 2027. Acest anunț vine în contextul în care actualul contract al românului expira la finalul sezonului curent.

Grecii anunță faptul că în noul contract, Răzvan Lucescu, împreună cu staff-ul său, vor câștiga 2 milioane de euro pe sezon. Astfel, românul a dat o lovitură de 6 milioane de euro, atât cât va încasa până la finalul înțelegerii.

Negocierile dintre cele două părți au existat încă din perioada Crăciunului.

Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situația a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte (n.r. pentru toți membrii staff-ului) care sunt pregătite, al lui și al colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și