Închide meniul
VIDEO

Surpriză! „Eroul” Karim Benzema s-a dus la un jucător de la Chelsea și i-a cerut tricoul, după calificarea în semifinalele Champions League! Imaginile surprinse la final

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 11:05

Surpriză! „Eroul Karim Benzema s-a dus la un jucător de la Chelsea și i-a cerut tricoul, după calificarea în semifinalele Champions League! Imaginile surprinse la final

Karim Benzema și Reece James au făcut schimb de tricouri după Real Madrid - Chelsea 2-3

Profimedia

Karim Benzema a fost din nou eroul lui Real Madrid. Atacantul francez a marcat golul calificării în prelungirile meciului cu Chelsea, din sferturile UEFA Champions League. La finalul partidei retur de pe Santiago Bernabeu, Benzema i-a cerut tricoul lui Reece James, fundașul londonezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a făcut un nou meci excelent în tricoul lui Real Madrid. Starul francez a înscris golul calificării în minutul 96 al duelului cu Chelsea, din sferturile UEFA Champions League.

Karim Benzema și Reece James au făcut schimb de tricouri după Real Madrid – Chelsea 2-3

La finalul meciului de pe Santiago Bernabeu, internaționalul de 34 de ani s-a dus la Reece James, iar cei doi au făcut schimb de tricouri. În ciuda eliminării, fundașul lui Chelsea a avut o prestație solidă, iar Benzema a apreciat acest lucru.

Imaginile cu Benzema și James au ajuns repede virale în mediul online.

Reclamă

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Mesajul lui Benzema, după ce și-a calificat echipa în semifinalele UEFA Champions League

Aflat într-o formă de vis, Karim Benzema a înscris golul calificării în minutul 96 al returului de pe Santiago Bernabeu, iar „galacticii” s-au impus cu 5-4 la general. A fost cel de-al 12-lea gol marcat de internaționalul de 34 de ani în actualul sezon de UEFA Champions League.

„O nouă calificare acasă, mulțumesc Madrid! Ne vedem în semifinale”, a fost mesajul lui Karim Benzema, după meciul cu Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

38 de goluri în 38 de meciuri a marcat Karim Benzema în toate competițiile din stagiunea curentă. În plus, starul francez a oferit și 13 assist-uri.

Karim Benzema se află în cel mai bun moment al carierei și este considerat principalul favorit să câștige Balonul de Aur. Inclusiv legendarul Ronaldo a spus că grandiosul trofeu ar trebui să-i fie oferit atacantului francez.

„În Champions League, Real Madrid este favorită. Nu sunt într-o formă foarte bună, dar sunt în simbioză cu această competiție, iar apoi îl au pe bancă pe Ancelotti, care este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Benzema? Merită Balonul de Aur, o spun de ani de zile și lumea m-a criticat… El merită să câștige, e un mare atacant!”, a spus Ronaldo Nazario, potrivit Sky Sports Italia.

Recomandări
  • Karim Benzema, eroul lui Real Madrid din „dubla” cu Chelsea
  • Starul francez i-a cerut tricoul lui Reece James

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și