Închide meniul

Thomas Tuchel, declaraţii savuroase după Chelsea – Newcastle 1-0. Cum se vor descurca cu numai 20.000 de lire sterline în deplasările din Champions League: „Conduc chiar eu microbuzul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2022, 20:53

Reclamă
Thomas Tuchel, declaraţii savuroase după Chelsea – Newcastle 1-0. Cum se vor descurca cu numai 20.000 de lire sterline în deplasările din Champions League: „Conduc chiar eu microbuzul!

Thomas Tuchel îl regretă deja pe Abramovich

Twitter Chelsea

„Albaştrii” sunt pe podium în campionatul Angliei şi au depăşit un nou moment dificil. Chelsea are mari probleme după declanşarea războiului din Ucraina. Considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, Roman Abramovich nu mai este patronul clubului Chelsea. A fost sancţionat dur de autorităţi şi nici măcar nu mai poate vinde pachetul majoritar de acţiuni. Spera să primească 3 miliarde de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel, prima reacţie după Chelsea – Newcastle 1-0

Sunt trei puncte mari pentru noi. A fost un meci greu, împotriva unui adversar puternic din toate punctele de vedere. A trebuit să vim duri. Am fost impresionat de modul în care am jucat. Acest rezultat are un impact uriaş asupra mea, le oferă această plăcere fanilor noştri. Înseamnă mult şi schimbă totul.

Noi suntem conştienţi cât de privilegiaţi suntem. Este un club imens, suntem în centrul atenţiei. Totuşi, sute de oameni din acest club nu sunt atât de privilegiaţi. Se confruntă cu o ameninţare existenţială şi sunt îngrijoraţi pentru viitorul lor. Avem responsabilitatea de a lupta pentru ei, de a-i ajuta să stea cu capul sus şi să nu cedeze. Măcar atât putem face şi asta ne cer şi ei„, a declarat Thomas Tuchel la finalul meciului, potrivit bbc.com.

Pentru Chelsea urmează deplasarea din Champions League, cu Lille. Londonezii au conturile blocate şi mai pot cheltui doar 20.000 de lire sterile în fiecare meci jucat departe de casă, indiferent de competiţie.

Ultimele informaţii primite de mine este că avem un avion şi că putem merge şi să ne întoarcem cu el. Dacă nu, vom merge cu trenul. Dacă nici aşa nu se poate, facem deplasarea cu autobuzul. În caz contrar, voi conduce chiar eu un microbuz cu şapte locuri. Orice s-a întâmpla, vom fi acolo! Suntem la un club imens, trebuie să avem speranţă şi să fim încrezători. Sper că se va vedea lumina de la capătul tunelului„, a mai spus antrenorul lui Chelsea.

Reclamă

Printre interdicţiile primite de campioana Europei este şi cea că nu va avea voie să cheltuiască mai mult de 20 de mii de lire sterline (aproximativ 24 de mii de euro) pentru o deplasare. Sancţiunea se va aplica începând cu meciul de miercuri, din UEFA Champions League, cu Lille. În mod normal, „albaştrii” aveau nevoie de 30.000 de euro pentru fiecare deplasare din Premier League.

Aceasta nu este singura măsură luată împotriva lui Chelsea. Clubului urmează să i se elibereze o „licenţă specială”, care îi va permite echipei să joace partidele, „personalul să fie plătit şi deţinătorii de bilete existenţi să participe la meciuri”, potrivit secretarului de stat al Regatului Unit pentru Digital, Cultură, Media şi Sport, Nadine Dorries.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și