Închide meniul

Thomas Tuchel, exasperat după Chelsea – Real Madrid 1-3: „Nu mai avem şanse de calificare! Nu te poţi aştepta la un rezultat bun cu o astfel de prestaţie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 aprilie 2022, 10:56

Thomas Tuchel, exasperat după Chelsea – Real Madrid 1-3: „Nu mai avem şanse de calificare! Nu te poţi aştepta la un rezultat bun cu o astfel de prestaţie

Thomas Tuchel, în timpul unui meci al lui Chelsea

Thomas Tuchel este managerul lui Chelsea / Profimedia

Thomas Tuchel a declarat că, la cum joacă în acest moment echipa lui, Chelsea, nu mai are şanse de calificare în semifinalele Ligii Campionilor după 1-3 cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În acest moment, nu. Trebuie să ne regăsim nivelul. De la pauza internaţională nu ştiu unde este. Prima repriză a fost o repetare a celei de-a doua împotriva lui Brentford (n.r. – meci pierdut cu 1-4), dar acum eram în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Thomas Tuchel, după Chelsea – Real Madrid 1-3: Este alarmant să primeşti şapte goluri în două meciuri

Nu te poţi aştepta la un rezultat bun cu o astfel de prestaţie. Deocamdată trebuie să ne gândim la meciul cu Southampton de sâmbătă, nu la returul de pe Bernabeu, pentru că altfel nu luăm niciun un punct. Nu prea am o explicaţie (n.r. – despre aceste două înfrângeri la rând). Am rămas cu o serie lungă de victorii, am avut o echipă foarte competitivă.

Este alarmant să primeşti şapte goluri în două meciuri. Dacă nu ne punem repede capul la loc, nu vom câştiga la Southampton şi nu vom avea nicio şansă la retur”, a declarat Tuchel, după Chelsea – Real Madrid 1-3.

Carlo Ancelotti despre Benzema: E ca vinul, în fiecare zi mai bun

De cealaltă parte, Carlo Ancelotti l-a lăudat pe atacantul Karim Benzema, autor a trei goluri în victoria obţinută de Real Madrid în meciul cu Chelsea.

Reclamă

„În fiecare zi este mai bun, ca un vin bun. În fiecare zi el dă dovadă de mai mult <leadership> şi se simte mai important în echipă, iar asta este ceea ce face diferenţa. Are atât de multă personalitate, ştie că este un jucător important pentru noi”, a declarat Ancelotti, potrivit marca.com.

Benzema a marcat de trei ori în victoria echipei Real Madrid, scor 3-1, obţinută, miercuri, la Londra, cu echipa lui Thomas Tuchel, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Karim Benzema, două hat-trick-uri consecutive în Champions League

Acesta a fost a doua triplă consecutivă a lui Benzema în acest sezon al Champions League, după cea reuşită cu PSG, în manşa anterioară şi a patra în competiţie, în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Benzema a devenit primul jucător francez care marchează de 11 ori într-un sezon al LC. Cu reuşitele de miercuri, el a ajuns la 37 de goluri în toate competiţiile, începând de vara trecută, un record personal.

„Putem spune că am făcut un meci mare, da, pe toată durata lui. Împotriva PSG, am avut ultimele 15-20 de minute foarte bune. E mai bine dacă pot să marchez de câte două sau trei ori (n.r. zâmbind), dar mai presus de toate sunt foarte mulţumit de victorie. Nu sunt doar mulţumit de golurile mele. Am avut posesia balonului, cu multă mişcare, cu un presing înalt… Şi am fructificat ocaziile avute. E bine, dar încă se pot întâmpla multe. Trebuie să rămânem concentraţi”, a declarat francezul.

Real Madrid a obţinut prima victorie împotriva formaţiei lui Thomas Tuchel în şase meciuri şi prima din sezonul 2014-2015 pe pământ britanic.

Recomandări
  • Chelsea – Real Madrid 1-3
  • Thomas Tuchel nu mai crede în calificare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și